14.10.2013

Ei kysyvä tieltä eksy

No sit tämmöinen juttu mua ärsyttää. Kun kaikki on koko ajan ihan et mahtava interwebbi kun sieltä löytää niin massiivisesti infoo. Mutta kun ei löydä. Otetaan esimerkiksi elokuva The Story of us. Yritetään guuglettaa että what is Michelle Pfeiffer reading at the cottage. Ei mitään. Ei kuviakaan. Vaihdellaan vähän hakusanoja. What is Katie reading at the camp. Ei tiedon murustakaan.

Ja kuitenkin on aivan silmiinpistävää, että Michellen roolihahmo Katie roudaa lasten kesäleirin vanhempainpäivään yhden yön matkalle PINON kirjoja, joiden kanssa, ja kivat rillit nenällään if I may say so, aikoo pujahtaa vällyjen väliin. Käynnissä on myös aviokriisi, mies petaa vuodevaatteita sohvalle.

Taas meitä kirjatoukkia sorretaan. Eihän se nyt ole yhdentekevää mitä Katie tuossa tilanteessa lukee!

Elokuvasta Tarina meistä kahdesta: Eric Clapton, I Get Lost.

2 kommenttia:

 1. No kuule just mietin tuossa pari viikkoa takaperin samaa! En tosin koittanut guuglata, aiempien huonojen kokemusten lannistamana kai? Ärsyttävintä nykyisessä hakukoneriippuvaisessa maailmassa on mun mielestä se, kun joskus vielä TIETÄÄ että jonkin tiedon pitäisi löytyä, ja on se aiemminkin löytynyt, mutta silti ei löydä. Aikaimoinen vallan linnake.

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmehän me nyt voi olla ainoita, jotka haluavat tietää elokuvissa luetut kirjat?? ;) Perustetaan Boogle?

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"