31.10.2013

Kaipaa silitystä


Kas samoja sävyjä, rannoilla aavoilla ja unien mailla.

Saattaa näyttää hiljaiselta, molemmilla rintamilla, mutta tänä viikonloppuna väkimäärä Hangossa ja kolhiintuneen keittiönpöytämme äärellä taas moninkertaistuu, kun Elokuvajuhlat käynnistyvät ja ystävät ja muut yleisöt eri puolilta Suomea kulkevat - tai polkevat! - tänne niemennokkaan.

Ja Herra Kamerakin, rakas reissumieheni, on hetken kotona ja samojen vällyjen välissä. Tai niin ainakin luulen, yöpöydälle on ilmestynyt kirja.

Olenkohan jo kertonut, mitä Herra Kamera vastasi, kun kerran valitin yksinäisyyttäni hänen pitkien kuvausreissujensa aikana? "Ethän sä ole yksin, mä olen tehnyt sulle kolme kaveria!". Hmph.

2 kommenttia:

 1. Se oli kyllä hyvin sanottu M.Kameralta.
  Vielä niistä Repeton balleriinoista,ostit ne Marseillesta,mutta ovatkohan balleriinat edes nähneet Repettoa,Tuli vaan mieleeni, kun puhutaan sitä sun tätä siitä Marseillin mafiasta jne.Toivon vaan Happy Endiä balleriinoillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Herra Kamera on aina oikeassa ;)

   Ostin Repetot Marseillen ihan Repetto-putiikista, ja pistin alun alkaenkin, ja myöhemmin väliaikatietoja, Repeton päämajaan myös. Joten sinänsä uskon olevani ihan oikeiden eli aitojen Repettojen uhri. Tai mistä sitä tietää, mulla on tällä hetkellä vain yksi kenkä... !

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"