30.5.2014

Street food without the street

Alkupaloja Makasiinin tapaan



Ravintola Makasiini nosti keväällä taas hampurilaiset listoilleen ja me olemme käyneet nyt jo pari kertaa niitä puputtamassa hyvällä ruokahalulla. Ja ihanat ranut pienissä rasvakeitinkoreissaan, tui tui.

Mutta mitämitä; onko suolakurkun poisjättäminen tietoinen valinta? Vaadimme suolakurkkua hampurilaiseen! Hampurilaissämpylä vaihtelee, talossa leivotaan itse hersyvän hyvää leipää. Suosikkini on oikein rapeakuorinen, hiukan hapan, vaalea. Nixu, me vaadimme myös leipomon kaupunkiin!

Tänä iltana Ravintola Origo lanseeraa oman jokakesäisen bistromenunsa yläkerran baarissa, tällä kertaa Happy-Burgerit. (Saa niitä terdellekin kannettuna.) Sinnehän me siis toohotamme heti ensimmäisten joukossa.  Luvassa on mm. haukipurilaisia, Bovikin luomulammasta sämpylän sisällä ja ystäviämme ylämaankarjaa Täktomin rannoilta jauhelihapihvin muodossa. Maistuukohan Jolie-Pitt-pariskunnan kuuluisa rosé hampparinkin kanssa? Pannaan maistumaan!

Niin että kyllä street food-sakin kelpaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"