27.11.2014

No totta mooses!

Suurin osa ystävistä on vaihtanut Facebookissa profiilikuvakseen jonkun Tahdon-ilmaisun tai muulla tavalla muissa kanavissa ilmaissut selvästi kantansa. Minä en millään haluaisi tehdä niin. En siksi, etten Tahtoisi, vaan siksi, että minusta se on niin ilmiselvää, että minä Tahdon, että tasa-arvoinen avioliittolaki toteutuu. Siis TOTTAKAI! Sen julistaminen tuntuisi siltä, että olen yhtäkkiä vasta keksinyt kannattaa asiaa. Mutta minä Tahdon, Herra Kamera Tahtoo, koko blogi Tahtoo. Olemme aina Tahtoneet.

Minä olin jopa niin naivi, että joitakin vuosia sitten väitin amerikansukulaisille kirkkain silmin, että laki on jo meillä voimassa, että tottakai kaikilla on yhteneväinen oikeus, tässä tasa-arvon mallimaassa. Sillä niin minä vilpittömästi luulin. Nolouden aste oli valtava, kun jouduin Garylle ja Ronille kertomaan, että ei, ei se kuulkaa sittenkään Suomessa, jota te pidätte maailman hienoimpana ja edistyneimpänä maana, ole vieläkään mennyt läpi.

Meidän ystäväpiirissämme on pilvin pimein homoja. Ja voi Luoja, miten kiitollisia me heistä olemme! Sillä ilman heitä me kuvittelisimme, että homoliitot olisivat jotenkin ylevämpiä kuin heteroliitot, kiihkeämpiä ja rakkautta tulvivia. Ei kuulkaa, homopariskunnat ovat ihan niin kuin Herra Kamera ja minä. He kokkaavat, siivoavat, kinastelevat, katsovat telkkaria, pesevät pyykkiä, ulkoiluttavat koiraa, sairastavat nuhakuumeen, motkottavat toisilleen, keittävät marjamehua, ajavat nurmikkoa, käyvät matkoilla ja lähettelevät sieltä ihan tavallisia maisemakortteja. Ehkä, mutta vain ehkä, he ovat hiukan parempia esteettisessä mielessä mm. lahjapakettien koristelussa. That's it.

Nyt se laki voimaan ja eteenpäin, eiks niin?

Kuva: Fok_It, Joonas-Rinta-Kanto

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä ja aivan mahtavan kuvan oot Kyllä löytänyt:-)
  Vau!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana teksti, varsinkin kolmos kappale sai hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna Charlotta! Toi kolmoskappale nauratti mun homoystäviäkin :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"