18.12.2014

Look like Lou, osa 4
Joulunlapsi Ludowicahan se siinä, syntymäpäivänsä kynnyksellä. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin Orrmanin talon kahvilan ja antikvariaatin kynnyksellä.

Kiinnitin kahvi- ja kakkuhetkemme lomassa huomiota ihan ensimmäiseksi Ludden farkkuihin. Hauskat fiftari-vibat. Mutta kas, tavoilleen epäuskollisena Lou olikin ostanut nämä farkut uutena, Hangosta! Jännästi huopaantuneella, vaaleanharmaalla villapaidalla olikin sitten jo tarinantynkää. Sen oli Ludden ystävä napannut Luddelle newyorkilaisesta pesulasta, jossa tätä H&M:n väärinpestyä pusakkaa ei voitu enää pelastaa. Kengät kertovat Ludden vaatefilosofian ydintä: kun pitää hyvää huolta, saa nauttia pitkään. Campersin monot ovat viitisentoista vuotta vanha ostos Tukholmasta ja kuin upouudet. Pipon ovat valmistaneet Hangon Käsityöläiset.

9 kommenttia:

 1. Ihana tyyli! Paljon Onnea!!

  Tuollaiset neuleet on ihan parhaita! En muista oletko kertonut Loun ikää, mutta jos näin naisena saa kysyä niin mielelläni kuulisin hänen ikänsä. Ihailen ihmisiä joilla on massasta erottuva tyyli. Itse haluaisin olla vuosikymmenien päästäkin oman tyylini kanssa juuri itseni näköinen josta ihmiset tunnistaa minut. Äh, vaikea kirjoittaa mitä tarkoitan. Kiva että Lou kannattaa paikallisia liikkeitä!

  VastaaPoista
 2. Hello Kirjatoukka!
  Tää Lou on ihana. Ja se tapa millä Loun pistämätöntä tyyliä kuvailet on, no, ihana kanssa. Sun pitäis olla jonkun Suomen Kinfolk-lehden toimittaja ja Lou vois olla sen ainoa malli. Mä tilaisin kestotilauksen ikuisiksi ajoiksi ainakin heti.
  annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lou on ihana, mutta niin olet sinäkin! Onneksi Lou oli juuri meillä kun sain kommenttisi. Luin sen ääneen ja huomasimme olevamme molemmat aivan vapaita kuin taivaan linnut, vaikkapa mallin hommiin ja Kinfolk Finlandin päätoimittajaksi!

   Poista
 3. Oioioi! Komppaan Anonyymiä ja lähtisin muitta mutkitta kestotilaajaksi:) Hurmaava Lou, aivan huikea tyyliniekka!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Lou on nyt tyytyväinen kuin kissa kermakupilla :)

   Poista
 4. Vuan on pähhee tyyli, tykkeen!
  Ja loppuun onnittelut suapi Lou-lyyli:
  Joulunlämpöiset onnittelut susrajalta
  Hangon seuvulle lykkeen.

  Mehtis :)

  VastaaPoista
 5. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  VastaaPoista
 6. After reading this informative and effective post. I have good knowledge now to fix this issue and to explain this issue to others.

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"