7.12.2014

Riemuin helkkäilee
Olenhan ennenkin maininnut rakkaat jouluhulluni? Tässä heiltä teille nipullinen ideoita pienten joululahjojen somistamiseksi. Nämä lahjapussit ovat menossa tyttärien ystäville. Tähän ei Kirjatoukka pysty!

Pienet ruskeat pussit, glitteripaperit ja -kirjaimet, kulkuset, teipit ja ruusukkeet ovat Tigerista.

Lumihiutaleteippi on Suomalaisesta Kirjakaupasta, juuttinaru ja mustavalkoinen naru Granitista. Iso lumihiutalemuotti ja kuumaliimapyssy ovat askartelukauppaostoksia. Lumihiutalekorvikset Glitteristä.

Jouluvalot, jotka on viritetty kolmeen riviin seinälle vanhojen rautasänkyjen ylle, ovat vanhat, lattialla kiemurteleva valonauha Ikeasta.

Koristele pussukat haluamallasi tavalla, pujottele esimerkiksi kulkusia naruun, tee teipeistä kuvioita, tai leikkaa glitteripaperista lumihiutaleita. On hauskan näköistä, kun jokainen lahjapussi on erilainen.

Kaksi piparminttutankoa, pieni joululahja, on yhdistetty kuumaliimalla sydämeksi. Kaiken taustalla raikaavat joululaulut, ovat raikuneet jo viikkokausia. Välillä pyöräytetään pellillinen piparkakkuja.

Seuraavaksi saamme kurkistaa heidän talven ihmemaahansa eli yhteiseen makuuhuoneeseen.

Tällä kertaa tarvikkeet olivat Helsingin tuliaisia. Hangossa askartelutarvikkeita löytyy mm. kävelykadun Peikko & Prinsessa -lelukaupasta tai kirjakaupasta Tias Bok - Tian Kirja. 

4 kommenttia:

  1. Hymyilyttää. Jokaisessa perheessä asuu edes yksi jouluhullu:).

    VastaaPoista
  2. Voi Kirjatoukka miten onnekas oletkaan! Minulla on kirjoitustesi perusteella sellainen mielikuva että teillä asuu herttaisia, elämäniloisia, valoisia, lahjakkaita.... tyttäriä! Minusta on aivan ihanaa että he matkustavat maailman ääriin vanhempiensa kanssa vielä "tuossa iässä". Käyvät teatterissa teidän kanssa ym. Oma tyttäreni täyttää 13 v keväällä ja me ollaan oikein hyvä tiimi hänen kanssa. Saan usein kysymyksen "joko teillä on alkanut murrosikä? Varo vaan, se on kauheaa aikaa!". Voin sanoa että meillä on alkanut jo murkkuikä, mutta pienestä pitäen hyvin itsepäinen tuittupää on nykyään niin lauhkea lammas etten meinaa uskoa samaksi tytöksi. Nyt sitten odotan kauhun sekaisin tuntein että koska se kauhea ikä alkaa?! Ikä jolloin vanhemmille ei puhuta mitään, kavereiden kanssa luuhataan milloin missäkin teillä tietämättömillä ja juodaan pussijalkaa... Miksei kukaan koskaan sano että murrosikäiset lapset ovat mukavia, ihania ja heidän kanssa voi tulla toimeen ja pitää hauskaa?! Minusta tuntuu että teidän tyttäret ovat juuri tuollaisia, jälkimmäisiä?! Teillä on kyllä niin mukavan tuntuinen perhe :) Jatkakaa samaan malliin! (ja varmasti jatkattekin!!)

    VastaaPoista
  3. ... Ja yksi ihana pieni poikakin! Olemme onnekkaita! Minäkin viihdyn noiden otusten kanssa, missä vain. Ja ihme kyllä he viihtyvät meidän kanssamme. Tosi ihanasti kirjoitit, kiitos siitä, ja paljon terveisiä omalle pikku tiimiläisellesi meiltä kaikilta <3

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"