15.2.2015

Rakkautta rakkautta vaan
Kysyikö joku nykymaailman mittakaavassa pitkähkön yhdessäolomme (21 vuotta) ja avioliittomme (15 vuotta) salaisuutta? No, mä kerron kuitenkin.

Vaikka välillä tuntuukin, että toinen on ihan umpitollo, niin umpiumpiumpitollo, ettei näe mitään muuta vaihtoehtoa kuin laittaa hopealusikat jakoon, niin siltikin on ihan mahdollista rakastua omaan puolisoonsa uudestaan. Niin on meille käynyt monta kertaa.

Ei meillä ole mitään auvoa koko ajan, ei sinne päinkään. Hääpäivän iltanakin kävimme läpi iänikuisia parisuhteemme kipukohtia Katariinankadun salakapakan sametilla verhotussa nurkkapöydässä sellaisella intensiteettillä, että kyyneleeni vain ropisivat auringonlaskunväriseen cocktail-lasiin.

Kaunisviiksinen tarjoilijapoika kierteli pöydissä kysymässä miten asiakaskunnalla oli asiat, ja minä vastasin että huonosti. Herra Kamera tilasi baarimikolta kaksi juomaa "jotka tekevät onnelliseksi" ja en sitten tiedä oliko pöytään kannetuilla ruusunterälehdillä tai hopeakuulilla osuutta asiaan, vai olisiko taas kerran puhumisesta ollut hyötyä, mutta ihan todella sulassa sovussa me taas jatkoimme matkaa. Matkaa hotellille juu, mutta myös matkaa kohti seuraavia yhteisiä myötä- ja vastoinkäymisiä. Kaks tolloa.

Vaikka tämä tarina toisin voisi todistaa, niin parasta Herra Kamerassa on tämä: hän saa minut nauramaan <3

Kuvissa Hotel Kämpin kauniisti katettu huoneaamiainen. 

8 kommenttia:

 1. Olisi niin paljon, mitä haluaisin sanoa ja kertoa mutta sormet kuluvat tyngiksi, jos kirjoitan sen kaiken. On todella mahtavaa että Herra Kamera saa sinut nauramaan ja jos nauratte samoille asioille molemmat vielä 21 vuoden jälkeen, olette onnellisia! Jatkakaa samaan tahtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän jatketaan! Tämä aihe on ikuisesti kiinnostava, kuulisin mielelläni joskus mitä sinulla on sanottavaa.

   Poista
 2. Voi Kirjatoukka, miten ihanalta saat jopa avioriidat kuullostamaan! Happy Anniversary to you, ja hyviä yhteisiä myötä- ja vastoinkäymisiä teille!
  TiinaA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanuus on kyllä joskus kaukana kinaamisestamme! Mutta onneksi sentään kinaamme, ennen emme osanneet vaan menimme ihan lukkoon. Ja on tässä opettelemista vieläkin. Kiitos onnitteluista Tiina!

   Poista
 3. Te senkin onnekkaat--monia, monia yhteisiä nauravia aamupalahetkiä eteenkinpäin!! <3

  Nikadora

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjoitettu, tos tosi ihanasti! Ja samat sanat, voisi olla meiltäkin. Tuli juuri valentinenpäivänä VASTA 16 vuotta täyteen, ja yhä opetellaan täälläkin joitain juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 16 vuotta, aika samoissa mennään, onnea teille kyyhkyläisille. Jatkuvaa opettelua ja hiomista, se kai tän touhun tuoreena pitää :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"