16.11.2015

Valitse keltainen

Blogiyhteistyössä: LANGØ

Kannattaisi ehkä aina antaa lapsen valita. Voi saada auringon huoneen nurkkaan. Poika osoitti päättäväisesti tietokoneen ruudulta keltaisia lakanoita, kun sai kerrankin itse päättää.

Keltaiset, ihmettelin, eihän meillä ole mitään keltaista? Hän piti pienen päänsä. Onneksi.

Kuvassa näkyvät keltaiset (sitä aurinkoa, mutta myös sitruunaa, hieno sävy!) pellavat ovat Langøn ensi kevään uutta, kaksiväristen pussilakanoiden toinen puoli on hiekanvärinen. Nyt mallistosta löytyy pirteä yellow-white. Hiekka kieltämättä tekee lakanoista entistäkin sopivammat tänne Hankoon. Pinosin meidänkin tyynyt kuvaan, värit näyttävät hauskoilta yhdessä.

En olisi arvannut miten paljon keltainen on ilahduttanut, näinä marraskuun pimenevinä päivinä. Jos miettisin joululahjaa jollekin kivalle, ostaisin kirkkaan keltaiset lakanat. Aavistus aurinkoa ja pehmeää pellavaa aamuihin tuntuu nyt ihan parhaalta asialta mitä rakkaalleen voi pusujen lisäksi antaa.

Pellavalakanat ja mustavalkoinen villapeitto: LANGØ.

6 kommenttia:

 1. keltainen kuulemma pistää ajatuksen juoksemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko näin? No siinä sitten vielä yksi hyvä syy valita keltainen. Huomaan hymyileväni JOKA KERTA kun kuljen tuon sängyn ohi!

   Poista
 2. Sait justjuur ylipuhuttua: hankin KELTAISET lakanat!

  VastaaPoista
 3. Keltainen on salainen lempivärini, jota en tietenkään uskalla käyttää. Tuo koko sänkykuvaelma on niin kaunis! Hieno poika sinulla.

  Nikadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä keltainen on ollut syksyn iloisin yllätys, olen koukussa! Ja juu, poika on mahtityyppi <3

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"