7.12.2015

L'amour dure trois ans

Areenassa on katsottavissa vielä muutaman päivän ajan ranskalainen elokuva "Rakkaus kestää kolme vuotta".

Olin kahden vaiheilla kirjoitanko tästä elokuvasta yhtään mitään. Elokuvan naiskuva on jotenkin hirveän vastenmielinen ja sitäpaitsi elokuva sisältää "pakollisen oksennuskohtauksen". Mutta koska pidän pääosanesittäjä Garspard Proustin veikeästä naamasta ja koska elokuvassa on vahva kirjallinen teema, ihania kirjallisia miljöitä, Café de Flore, sekä monta Ranskan kulttuuri- ja kirjallisuusskenestä tuttua tyyppiä omina itsenään, niin ajattelin nyt sitten kuitenkin huikata. Omalla vastuulla.

Aikaisempi linkki heittää Areenaan, traileriin sen sijaan pääset tästä.

4 kommenttia:

 1. Joo mäkin katselin tuon kutomisen lomassa (tarvitsee saada samalla silmillekin jotain tekemistä). Ei kummoinen, mutta meni taas "ranskan kielikurssista" vaikka puhuivatkin jotenkin erikoisnopeasti ja epäselvästi-
  Mutta Areenassa katsottavissa myös Amour ja se oli kyllä hyvä! Aihe on raskas mutta kaikkia meitä koskettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amouria en ole uskaltanut vielä, vaikka se on tullut jo muutaman kerran ihan nokan eteen. Pelkään että on kovin raastava, en ehkä pysty juuri nyt...

   Poista
 2. Katselen yleensä kaikki ranskalaiset leffat, vaikka osa - kuten tämäkin - on ihan hirveän "lapsellisia". Ei leffan mieskuvaakaan voi kovin miellyttävänä pitää! Mutta siis, valituksistan huolimatta katsoin loppuun asti, tosin samalla vähän kauppalistaa kirjoitellen ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mieskuva oli yhtä höperö kuin naiskuvakin! Minäkin katsoin loppuun, vaikka ärsyttikin, lähinnä niiden miljöiden takia.

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"