9.3.2016

Hyvännäköinen

Hei tämä on mahtiuutinen! Pariisilaissyntyisiä See Concept -lukulaseja ja aurinkolaseja vahvuuksilla saa nykyään yhdestä lempi-lempiliikkeestäni Moko Marketista. Ei me muuten siellä Cannesissa rampattais, mutta kun näitä on saatava ;)

Tai itseasiassa mulla ei ole ikänäköä vielä riittävästi jos ollenkaan, joten joudun malttamattomana odottelemaan sinänsä vääjäämätöntä vanhenemista, mutta kuten eilen kirjaston "Elämäni kirja"-illassakin sanoin, Herra Kamera on minusta seksikkäimmillään juurikin iltaisin vieressäni sängyssä, pellavalakanoissa, See Conceptit nenällä, kirja kädessä. (Mistä tulikin jotenkin mieleeni Hot dudes reading, uuh!)

Mokon nettikaupasta on tilattavissa vain merkin lukulaseja yhdellä vahvuudella (+2), joten kannattaa vaivautua paikan päälle Helsinkiin, joko Punavuoreen tai Sörnäisiin. Muualta maailmasta löytyvät myös päätetyöskentelyyn suunnitellut sinilinssiset sekä lasten mallisto. Lasit ovat paitsi älyttömän hyvännäköisiä, myös järkevän hintaisia. Kirjatoukka suosittelee!

14 kommenttia:

 1. Nyt menee maku kun vähintään joka toinen teksti on mainos. Olen pettynyt. Ennen tämä oli raikas ja hauskasti kirjoitettu, nyt täällä ei ole enää juurikaan luettavaa.

  t. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna. Harmi, että sinusta tuntuu tuolta ja kiitos kun kerroit. En itse ihan vilpittömästi ajatellut esimerkiksi tätä postausta mainoksena, vaikka tokihan sen niin voi tulkita kun tarkemmin ajattelen! Olin kirjoittavani asiasta, josta itse innostuin ja jonka halusin jakaa. Mitään palkkiota en tästä(kään) jutusta saa, jos sillä erolla nyt on lukijan kannalta mitään merkitystä. Rupesin ajattelemaan mainostamista vähän tarkemminkin: minkä kaiken lukijat kokevat mainokseksi? Kun kirjoitan Ranskasta, niin esimerkiksi ravintolavinkit, museokäynnit ja vuokravillankin mainitseminen ovat tietyllä tavalla mainoksia. Kun kirjoitan kirjoista, joita olen lukenut, on sekin kirjoille mainosta. Jos löydän ihanan ruokatuotteen, saatan sen kirjata johonkin reseptijuttuun ja se saattaa toimia mainoksen lailla. Elokuvat, tapahtumat, kulttuuririennot, joista inspiroidun, mainosta niistäkin kertominen.
   Toinen asia on sitten vielä se, että on hurjan vaikeaa olla aina raikas ja hauska. Yli viisi vuotta ja yli 2000 blogipostausta takana, jokainen kirjoitus ei vain voi olla helmi. Tässä asiassa on itselläni ollut työstämistä järisyttävän paljon, vanhana perfektionistina ja stressilissuna. Koko blogia ei olisi olemassa enää missään muodossa jos en olisi jossain vaiheessa takonut omaan päähäni, että on ihan ookoo kirjoittaa välillä ihan vain pieniä juttuja vailla suurempaa tavoitetta olla - niin - vaikkapa hauska.
   Jatkosta en voi luvata sinulle tai muille lukijoille mitään. En voi vannoa, että löydät mieleistä luettavaa tästä osoitteesta. Kaikki on itsellenikin yllätystä, joskus virtaa, joskus ei.
   Viimeinen vuosi on ollut monella tapaa vaikea, olen kyseenalaistanut monta isoa asiaa elämässäni. Onneksi tämä blogi on riippumattomuudessaan minulle vyöhyke, jossa minun ei tarvitse tehdä mitään tulosta, ratkaista yhtään mitään. Blogi vain on, sellainen kuin se kulloinkin on. Yhtä ailahtelevainen ja epätäydellinen kuin kirjoittajansa, eli ihan Kirjatoukan oloinen.

   Poista
  2. Ole juuri sellainen kuin olet! Kaikki eivät koskaan hurraa sille, mitä teet mutta väliäkö sillä oikeasti on. Blogisi on hyvä ja minun mielestäni paras juuri tällaisena kuin se on. Tunnelmat vaihtelevat ja se on ok.

   Poista
 2. Minä taas iloitsen tästä vinkistä!! Kaikki tekstit ja jutut aina osu kaikille. Ihana blogi ja taatusti lähden kakkuloiden perään :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kirjis vinkistä ja ihan kaikista jutuista. Kaikkien meidän onneksi on kirjastot ja Kirjis. Ja mullakin kohta keltaiset lukulasit:) Toistan itseäni:olet ihana.
  annu

  VastaaPoista
 4. Minäkin kiitän sekä lukulasivinkistä (nämä seeconceptithan näyttäisivät olevan jotain aivan muuta kuin tähän asti löytämäni olemusta kurjistavat valmislasit) että instalinkistä (oujee). Ja rillit nenällä sängyssä lukeva mies - samat fiilikset :D

  Sessi

  VastaaPoista
 5. Be yourself tonight and always...

  Nikadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmnn... Minnahan voi mennä muualle. Minä pysyn ja luen. Aina. Kiitos ! Älä koskaan ikinä..
   t. epävakaa (muttei täs) Elenna

   Poista
  2. Kiitos kun pysyt ja luet Elenna! Ja en :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"