11.3.2016

Pulina

Nonni. Älkää kertoko kenellekään, mutta siellä se nyt on Soundcloudissa kuunneltavissa, Elämäni kirjat -sessio viime tiistailta. Juttu kirjaston illankulusta täällä.

Ensi viikolla kirjastoon tulee myös pöydällinen suosikkejani lainattavaksi, käykää apajilla!

Äänitteen tarjoaa Hangon kirjasto.
Ääni: Dan Rostedt
Tuotanto: Olli Moisiola
Kiitos.

22 kommenttia:

 1. Hirrrrrmu jännittävää! Menee ihan oikeesta radio-ohjelmasta.

  VastaaPoista
 2. Olipas ihanaa kuunneltavaa! Vaikka monet kirjat ovat nousseet esille täällä blogissa, niin jotenkin tällainen "livesetti" antaa paljon enemmän. Kiitos ja maistuvaa viikonloppua niin kirjojen kuin ruoan parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, helpotus, en itse uskalla kuunnella mutta mahtavaa kuulla jos se on antoisa! Eikö se ole kauhean sekava?? Erinomaista viikonloppua sinnekin, kaikinpuolin hyvää.

   Poista
  2. Kannatti raapustella vinkkejä talteen ja koukata kirjastoon viikonloppuna. Ahmin eilen Nuoruutemme Pariisin, seuraavaksi ajattelin siirtyä Veren poltteeseen. Sarastuskin lähti mukaan, vaikkakin hieman epäröiden. Mahtavaa lukea toisinaan sellaisia teoksia, joihin ei ehkä itse koskaan osaisi tarttua. Kiitos! <3

   Poista
 3. Kiitos Anna! Oli todella hyvää kuultavaa. Nautin!

  VastaaPoista
 4. Kuuntelun kurmeeta luvassa: siivouspäivän jälkeen heittäydyn lavetille pötkölleen ja kuuntelen RAUHASSA arssinointisi kirjoista :)

  Pienen makupalan kuuntelin äsken - ja totesin äänesi täysin mielikuvieni kaltaiseksi! - ja äkkiä nappasin nauhoituksen poikki. Pitkitän nautintoa ja noudatan äidin aikoinaan piänuppiini iskostamaa mottoa: "Ensin työ, sitten leikki!"

  Kuuntelunautintoa päivän mittaan odotellessa tulee varmaan samaa viilinki kuin aikoinaan lapsena, kun me kaksi kaupunkilaistyttöä pääsimme maalaismummoloihimme lomia viettämään ja mummot ja ukit kertoivat, että päivän leikkien ja navettaihmettelyjen jälkeen illalla on odotettavissa hauska/jännä/todellinen tarina transistoriradiosta kuultavaksi. Koko porukka lapsista aikuisiin kerääntyi leivinuunin lämmön ääreen odotettua ohjelmaa kuuntelemaan Tilleyn (googlettakaa! :)valossa. Yhteisöllisyyttä. Sitä varmasti koettiin myös Hangon kirjastossa naistenpäivänä :) Meitä siskoksia huomattavasti nuorempi velloskin onneksi ehti vielä maalaismummolaa maistamaan ennenkuin isovanhempamme kaupunkilaistuivat. Entisenä porvoolaisena(kin) olettaisin Hangosta tosiaan vielä sellaista kylämäistä elonpeliä löytyvän. MOT, iltamat kirjastossa :)
  Kiittäen jo etukäteen, Mehtis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät loppuun saakka Mehtis!

   Poista
  2. No TYKKÄSIN! Mutta en ihan loppuun asti eka kuuntelukerralla ehtinyt tykkäämään; havahduin hereille ihanasta nirvanasta siun levolliseen ääneesi! Ja tämä on suurin mahdollinen kohteliaisuus, minkä kuuntelukokemuksesta voi antaa. Kuten joku jo kommentoi: rentouttavaa!
   Aivan mahtava on tunne, kun kuuntelen kaupunkiasunnossamme lapsuuteni putkiradion pehmeää soundia, nukahdan kuunnelmaa/luontoradiota kuunnellessani ja herään onnellisena "kuuntelunautinnosta" ja kömmin yöpuulle. Siun ääneen onneksi pääsen vielä uudestaan kiinni vaikka kuinka monta kertaa - tänään taas "pulputetaan" :)
   Voisit menestyksekkäästi olla äänityöläinenkin ja hyvin voin jo kuvitella siut kirjamessuille kertomaan esikoiskirjastasi.. Laululavahan on jo varattu siulle ja Keekille ensi kesäksi - oon taatusti pogoamassa (nuoriso: googlatkaa!) eturivissä, kun lavalle astut. Tosin pikkusen kiire siulle tullee esikoisen julkaisussa, mutta etköhän täänkin haasteen handlaa? Keekin osuuden ajan taidan paistaa siulle sultsinat ja vatruskat kotimatkaeväiksi. Tulgua terveh, Kirjailijatar Piiraidu!

   Poista
  3. Täydellistä! Mun tavoite myös vieraita emännöidessä on se, että vieras nukahtaa sohvalle, se on mielestäni korkein kunnianosoitus viihtyvyydestä :) Laululava kutsuu!!!!! (Sultsinoista teen ihan mitä vain!)

   Poista
 5. Kiitos Kirjatoukka, oli ihanaa kuunneltavaa. Oma kirjallinen historiani samoilee pitkälti samoja polkuja 😊. Haluaisinkin suositella sinulle pakahduttavan lukukokemuksen; Eugenie Fraser - Talo Vienajoen varrella. Aurinkoisin terveisin Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Kävin heti tekemässä verkossa varauksen tuon suosittelemasi kirjan osalta, aina yhtä kivaa saada uutta luettavaa!

   Poista
 6. Kiitos Anna, oli ihana kuunnella sua ja sain monta vinkkiä mitä lähden kirjastosta etsimään ensi kerralla :)
  Tiina

  VastaaPoista
 7. Kiitos Anna, miellyttävä ääni sinulla ja vastasi todellakin blogin kuvia sinusta eikä ollenkaan sekavaa.Tuli hyvin rentouttava olotila sinua kuunnellessa, kiitoksia esityksestä vielä kerran ja ehdottomasti lisää tällaista jos saan toivoa.
  Aurinkoista viikon alkua terveisin Pillo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo kun kuuntelit! Katsotaan mitä keksisimme seuraavaksi, tosi hauskaa että toiveita on tullut niin paljon!

   Poista
 8. Jotenkin tuli radio-ohjelman tunnelmallisuus, enemmän kuunnelman muodossa mielensopukoihini. Ja äänesi on paljon matalampi kuin kuvittelin ;)
  Tämä on kohteliaisuus. Äänesi siis sopisi radioaalloille. Kiitos elämyksestä!

  Nikadora

  VastaaPoista
 9. Kuuntelin! Ja kannatti - hyvin sä vedit :).

  Itse olin ehdottomasti Runotyttö, mutta kyllä mä Annaakin rakastin. Ja kuten joskus aikaisemminkin olen tainnut mainita, mun lukumaailma on hirmuisen anglosaksinen. Nuorena rakastin niitä amerikanjuutalaisia mieskirjailijoita, sitten tuli kanadalaiset naiset ja Iso-Britannian ja Irlannin kirjailijat. Mannereurooppalaisia luen kummallisen vähän.

  Filmeissä taas sitten rakkaimmat mantereelta, joitain brittejä ja pohjoisamerikkalaisia hyvin vähän ihan kaikista rakkaimpien joukossa.

  Sellanen juttu vielä, että sun on ihan pakko tehdä lisää näitä podcasteja! Me vaadimme!

  Belgian Lempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aivan unohtanut amerikanjuutalaiset miehet, Bashevis Singer, häntäkin luin nuorena tai melkein lapsena... Olisi kivaa tehdä podcasteja jatkossakin, vaan enpä tiedä onko mulla mitään järkevää sanottavaa!

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"