28.5.2016

Salaperäinen La VigieYhteistyössä: Unelmahuvilat Rivieralla

Villa La Vigie, jota olimme nyt ihan työksemme kuvaamassa toukokuun alussa, on naapuriinsa ja meidän "vakkarivillaamme" Le Menestreliin verrattuna astetta mystisempi. Tykkäsin ihan tosi tosi paljon! Villa polveilee sisältä ja ulkoa, se paljastaa pikkuhiljaa salaisia käytäviä ja kivettyjä polkuja, sekä joutsenpäisiä kullattuja hanoja, kukkivia lampetteja ja nunnaluostarimaisia makuukammareita. Uima-allasalue on järisyttävän ihana: alueen rajaa kolhiintunut kivimuuri, ja minähän rakastan kivimuureja, mutta siellä on myös ALLASBAARI ja minähän RAKASTAN kylmiä juomia!

Tämä villa vasta aloittelee vuokraustoimintaansa, joten vielä täksi kesäksikin löytyy tilaa, jos joku empii lomasuunnitelmiaan. Villaan mahtuu mainiosti parikin perhettä tai suurempikin suku kuluja jakamaan ja varaus on helppo tehdä meidän Hangon-naapureidemme, Le Menestrelin isäntäperheen Sarin & Juhan kautta.

Villa La Vigien, "tähystyspaikan", edessä avautuu turkoosina kimalteleva välimeri, sykkii Cannesin kaupunki toreineen ja kahviloineen ja koko hurmaava Riviera laukkaa alla aina Italian rajalta St. Tropezin Senequierin kuuluisille punaisille terassituoleille saakka...

Matkaohjelman laatimiseen tai silkkaan reissuhaaveiluun voit hyödyntää arkistojamme; kaikki koluamamme pikkukaupungit, museot ja ravintolat löydät Villa Le Menestrel-tägin alta. Ei liene epäselvää, että nämä seudut ovat vieneet sydämeni.

Villa La Vigiestä aikaisemmin täällä (ensivisiitti puutarhaan), täällä (ensivisiitti sisätiloihin) ja täällä (perillepääsy, tällä kertaa ihan majoittumaan). 

10 kommenttia:

 1. Ihanan pyörryskaunis -portaikko ja olohuone punaisine sohvineen ja verhoineen. Ja näkymä huoneiden läpi ulos asti. Viihtyisin. Voisin jäädä asumaan.
  - Elenna

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia ja sisustus juttuja.
  Osallistu kastehelmi arvontaan blogissani.
  Hyvää lauantai päivää.

  VastaaPoista
 3. Jestas tuota kylppätiä!!! Siitä mä tykkään.

  VastaaPoista
 4. Aivan niin! Mieletön helmi tuo alin kuva ÷)

  Nikadora

  VastaaPoista
 5. Siis herrajestas miten ihana! Siis se huone mistä avautuu ranskalaiset ikkunat - ahhhhh....!! Siis mä haluan sinne!

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"