26.7.2016

Iltahämyn uimaritHe lähtivät illalla liikkeelle kahden, pyöräilivät Bulevardin lehmuskujaa, torin poikki, radan yli, sataman rautalanka-aidan viertä, ohi vanhan ortodoksihautausmaan. Hiekkatien jälkeen tulevat troolarit ja sitten pieni kalastajakylä, ja kylän päässä se rakkain ranta. Pyörät jätetään merituulesta vahvistuneiden, kippuroiden mäntyjen alle ja punaisten verkkovajojen välistä pääsee pujahtamaan hiekalle. Vesi on melkein heti varpaissa, illanhämyssä edessä vilkuttaa majakka.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, olin ihan onnessani kuvista, sillä en ollut itse paikalla näkemässä. Näiden kuvien jälkeen en jätä enää yhtään iltauintikeikkaa väliin, tuommoisia värejä!

   Poista
 2. Hei...hahmotan reitin, melkein. Tuo hautausmaa oli uusi juttu. Täytyy siis tulla Hankoon uudelleen.
  Vietimme ihanan pitkän viikonlopun Hangossa viime marraskuun alussa. Hanko off season on niin meidän juttu. Melkein mikä tahansa off season on meidän juttu...
  anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää mennä ihan sataman aitaa pitkin. Hautausmaa on tosi vanha ja pieni, monet kivet kaatuneet, sen melkein saattaa ohittaa huomaamatta. Ja kyllä, samaa mieltä, off season voittaa 6-0.

   Poista
 3. Iltahämy.
  Siinä on kaikki.

  Nikadora

  VastaaPoista
 4. Voi että. Kävin äsken omalla lähirannalla joella, mutta ei se ole sama kuin ihana meri ja Hangon hiekka.

  Miten olet voinut olla uimatta? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta alkaa olla niin lämmintä, että edes saatan harkita. Tänään jo kahlasin, ehkä parin viikon päästä uin :) (Joet ovat muuten jotenkin cooleja, kivaa kun sulla on joki!)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"