Hangon Elokuvajuhlat 4.-10.11.2016.
Bokkalaset, ruotsinkieliset kirjallisuusfestarit naapurikaupungissa Tammisaaressa 9.-14.11.2016
Meidän Creative Hanko -kollektiivimme Luova Työpäivä studiolla 11.11.2016
(Poikkeuksellisesti siis ei tällä kertaa kuukauden ekana perjantaina huom. huom. huom!)
Ja sitten, tadaa:
Järjestämme hankolaisen Ravintola Makasiinin ja Suomen eteläisimmän elokuvateatterin Kino Olympian kanssa Beaujolais Nouveau-pirskeet torstaina 17.11.2016!
(Ja vähän myös pe 18.11. ja la 19.11.)
***
Beaujolais Nouveau tulee Hankoon!
Viinivuoden tärkeimipiä päiviä Ranskassa on marraskuun kolmas torstai. Silloin lasketaan markkinoille uuden sadon viini, "vin de primeur". Beaujolaisin alueella Gamay-rypäleistä valmistettu kevyt, raikas Beaujolais Nouveau juodaan viileänä ja kulmia kurtistelematta. Vaikka nuori ja notkea viini itsessään ei olisikaan tajunnanräjäyttävää, on uuden sadon korkkaaminen ystävien kanssa hyvä syy hauskanpitoon ja herkutteluun.
Kun torstaina 17.11. kymmenen miljoonaa pulloa ranskalaista viinikulttuuria poksautetaan auki ympäri maailmaa, nostamme maljaa myös me Ravintola Makasiinissa.
Beaujolais-menu on voimassa myös perjantaina 18.11. ja jossain muodossa lauantaina 19.11. Lisätiedot ravintolasta.
Suomen eteläisin elokuvateatteri Kino Olympia osallistuu kekkereihin palkitulla ranskalaisella elokuvalla Tämän jälkeen.
"... lempeä ja hauska tarina surullisista asioista sekä asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista." - Kalle Kinnunen/ HIFF
"... lempeä ja hauska tarina surullisista asioista sekä asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista." - Kalle Kinnunen/ HIFF
Elokuva TÄMÄN JÄLKEEN (L'Avenir, Ranska, 2016)
Soupe à l'oignon - sipulikeitto
L'assiette de charcuterie - lihanleikkaajan alkupalalautanen
Ylikypsää naudanposkea ja tryffelöityä pottumuusia
Juusto
Suklaakakkua ja päärynäterriiniä
Puoli pulloa uuden sadon viiniä
Esitykset torstaina, perjantaina ja lauantaina 17.-19.11.2016, klo 16:30
Traileriin pääset tästä.
Menu Beaujolais Nouveau
Illalliskattaus torstaina 17.11. ja perjantaina 18.11. klo 18:00
L'assiette de charcuterie - lihanleikkaajan alkupalalautanen
Ylikypsää naudanposkea ja tryffelöityä pottumuusia
Juusto
Suklaakakkua ja päärynäterriiniä
Puoli pulloa uuden sadon viiniä
50 eur/ hlö
Pöytävaraukset suoraan ravintolaan: 019 248 4060
Olisi ihan hirmuisen hauskaa nähdä teistä jokunen kanssamme kilistelemässä?
Yhteistyössä: Ravintola Makasiini, Kino Olympia, Kirjatoukka & Herra Kamera Blog
Ihanaa meininkiä teillä tulossa!
VastaaPoistaOlen suunnitellut marraskuulle matkaa laineille ja muuta härdelliä pimeää taltuttamaan.
Ajatuksissa mukana♡
Jos olet vielä auringon äärellä--Joko teit kaikki vielä toisin ? =)
Nikadora
No vitsi en tehnyt! Olisi pitänyt vähän irrotella enemmän!
PoistaHyvää marraskuista matkaa sulle <3
En kestä, en kestä, en kestä, kun en pääse syömään teidän kanssanne tuota herkullisen kuuloista menyytä. Ja tuo Makasiinin interiööri..Totuuden nimissä on sanottava, etten ole oikein koskaan päässyt mukaan tuohon Beaujolais- hössötykseen, mutta kyllä mä nyt sitä puoli pullollista voisin hyvässä seurassa maistella!
VastaaPoistaBelgian Lempi
Beaujolais-hössötys on just mitä maraskuu tarvitsee :) Olisitpa täällä!
Poista