31.10.2011

Apua, joulu!

Kirjatoukka, joka mieluiten skippaisi joulun ja viettäisi aattoillan Pariisissa ostereita popsien, samppanjalla ne alas huuhdellen, on jotenkin ajautunut Maalaisunelmia-lehden joulunumeroon tiilirotiskoineen, kuten eräs tarkkaavainen lukija huomasi. Laitetaan sitten kuvia teillekin näytille, kun kerran jo jäin kiinni :)

Jutun kävi tekemässä Jonna Kivilahti, joka myös Mrs. Jones'na tunnetaan! Ja kuvat ovat Herra Kameran.

Itse artikkelissa kuvia oli vain muutama, nämä ovat extra-materiaalia, kiitokseksi kasvavalle lukijakunnalle.
Tämän enempää joulua ette tästä blogista tule irti saamaan, "Kirjatoukan joululahjavinkkejä" lukuunottamatta.

(Ystäväni muistavat ikuisesti legendaarisen Facebook-jatkokertomukseni viime joululta, joka alkoi hermoromahduksella kun mummo tunki kalliin tuoksukynttiläni ulkolyhtyyn ja syvällä ja pyhällä toiveella "Olisipa jo Pitkäperjantai", kehittyi huippuunsa putkien jäätyessä ja miehen ja vaarin viettäessä hiustenkuivaajan kanssa aattoyön kellarissa ja päättyi Tapaninpäivänä onnelliseen huokaukseen kun joulu oli vihdoin ohi ja saatoimme sukulaisten kanssa tanssia vapautuneesti piirileikkiä keittiönpöydän ympäri, mätiä suupielissä, juhlien vanhempieni hääpäivää ja pitkää avioliittoa, jota tosin myös 30-vuotiseksi sodaksi lempeästi kutsutaan...)

8 kommenttia:

 1. Jonkun ulkomaanelävän ihana anoppi soitti hetki sitten Kotkan Prismasta. Ystävä on tulossa Istanbuliin keskiviikkona ja hänen laukussaan anoppi meinasi laittaa tuliaisia tulemaan. Ja kysyi, että "laitanko Maalaisunelman joulunumeron tulemaan?". Kohta siis tarkkailen kotianne lehden sivuilta, jos siivet kantaa matkalaisen tänne asti!?

  Niin, minä sitten olen se, joka hehkuttaa joulua koko kuun ja vähän ylikin. Enkä mistään hinnasta söisi osteria. En Pariisissa enkä missään muuallakaan. En jouluna, juhannuksena enkä pääsiäisenä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lammas!

  Mine, katso nyt, sanoinhan jo aikaisemmin, että meillä on nyt joku kohtalonyhteys, pomppaamme tiellesi milloin mistäkin :)
  Nauti joulunajasta, ihanaahan se on! Ja jätä osterit minulle! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana koti teillä! Eikä yhtään ällöjouluinen, just sellainen jossa itse voisin viettää joulun ja vuoden muutkin päivät. Erityisesti sydämeni suli lasten "kimppasänky". Kiitos ihanasta blogista ja kuvista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mama Rosie, kun jätit viestin. Kiva, että pidit kotikuvista, ja blogista. Lapset - joista vanhin on jo kohta 14- rakastavat nukkua vierekkäin!

  VastaaPoista
 5. Toistan itseäni. Kaunista!
  Ja teidän viime joulu kuulostaa niin tutulta. Meillä jäätyivät myös putket, kivana pikku bonuksena toinen wc oli purettu muutamaa viikkoa aiemmin remontointia varten ja se viehkeä viemärin haju valloitti koko kodin juurikin jouluaattona. Kodinhoitohuoneessa ollut kuivakakku, myös maistui viemärille...
  Juuri viikonloppuna sanoin miehelle, että karataan jouluksi jonnekin. Joukkopako??? :D

  VastaaPoista
 6. Voi että teillä on ihanan inspiroiva koti! Bloginne on ihka ainoa blogi, jota seuraan - aika ei tunnu riittävän aina ihan siihenkään. Täältä löytyy aina jotain ihanaa. Kuvat ovat maagisen upeita, eikä pienin syy siihen ole rikkumattomalla maulla sisustettu miljöö... Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Anonyymi, tuntuvatpa hyviltä, nuo kauniit sanasi. Lisää kotikuvia, ja kaikkea muutakin tulossa tasaiseen tahtiin. Toivottavasti pysyt jatkossakin mukana!

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"