22.1.2012

Järjestys se olla pitää, osa 1


Olohuoneen kolmaskin kirja-/lehtihylly ja sen edessä oleva kirjoituspöytä on nyt vallattu Kirjatoukan Tärkeille Tavaroille. After all, mihin pieni koululainen muka pöytää tarvitsee?

Uuden hyllyn käyttöönotto johtaa ketjureaktioon, jonka lopputuloksena kaikki talon kirjahyllyt on loogisuuden nimissä käytävä läpi. Huh.

"Mummonsänky" sai uuden peitteen. Kaunis, eikö?

Päiväpeitto: Villa Hima
Lattiatyyny: Fatboy Persian Rug

4 kommenttia:

 1. Kirjahyllyt, kaapit ja ennen kaikkea pikkusälän nielevät laatikot. Tunnustan: vaikka muuten olen järjestyksen ihminen niin nämä ne ovat ne alueet kodissamme, joita en kehtaa vieraille esitellä. Minä ne kyllä silloin tällöin järjestän. Vaatteet pinoihin, kirjat järjestykseen, kynttilät ja servetit pinoihin, turhat paperit roskiin ja muut kansioihin. Eikä kulu kun hetki, niin JOKU on kulkenut ja myllännyt kaiken läpi. Kysyttäessä kukaan meistä ei ole sotkenut mitään, joten sen täytyy olla joku perheemme ulkopuolinen henkilö. Enkä jaksa enää muiden sotkuja siivota...

  Silmäni levätköön siis täällä KIrjatoukan järjestyksellisten hyllyjen äärellä.

  VastaaPoista
 2. Mineeeeeee, sä olet TAKAISIN! Ihanaa <3 Minä olen todentotta ylittänyt itseni tällä siivouskierroksella. Kaadoin pojunkin kaikkien pienten ja isojen lelulaatikoiden sisällöt lattialle ja tein armottoman raakkauksen. Omista tilpehööreistäni puhumattakaan. Ei homma vielä valmis ole, mutta voiton puolella. Mutta uudet sotkut - ne ovat aina ihan kulman takana.

  VastaaPoista
 3. On teillä kaunista. Ihanat värit. Ja huomasin että teillä on juuri tuo Fatboyn kangas jota olen katsellut...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Merja. Fatboy on joululahja lapsille, ja kyllä siinä äidinkin silmä lepää :)

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"