10.1.2012

Tällä hetkellä, kirjamielessäKiukuttelevasta Steve Jobsista juuri erosin, Riitta Lindegreniä luen nyt. Merete Mazzarellan "Ainoat todelliset asiat" (Tammi) kipitän Hesarin artikkelin innoittamana tänään kirjastosta varaamaan.
Seuraavan Book Club-kirjan "Sad True Love Story" tilasin juuri BookPlussasta ja "Forever Paris - 25 walks in the footsteps of Chanel, Hemingway, Picasso, and more" ilmestymistä joutuu vielä tovin odottelemaan.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi iso punainen nenä, minä täällä taas sekoilen...
  Mutta siis kiitos vinkistä, Forever Paris- kirja pääsi minunkin (tarpeellinen)hankinta listalle. Siihen listalle menee vaan enemmän ja enemmän kirjoja, kun kärjessä pitäisi olla talvikengät, mutta tokihan kirjat ovat paljon paljon tärkeämpiä ja hyödyllisempiä :).

  VastaaPoista
 3. Sekoile vaan Liina, eipä haittaa mitään, ei ole ruuhkaa Kirjatoukan kommenttilaatikoissa :)
  Tuo kirja vaikuttaa mahtavalta, eikä se edes ole katastrofaalisen kallis. Minäkin satsaan ennemmin kirjoihin, kuin vaatteisiin tai kenkiin. Sanonkin aina Herra Kameralle, että olen varmaankin maailman vähävaatteisin nainen! (En siis kuitenkaan vähäpukeisin, he he!)

  VastaaPoista
 4. Voi, että nauroin tuota viimeistä lausetta ja etenkin sulkujen sisältöä...samoissa mennään, vaihdoin pari vuotta sitten autoa ja sain 300€ edestä lahjakortteja sokokseen (käsittämätöntä, eikö????) ja pohdin, että mihin lahajkortit käytetään, mieheni tokaisi " ostat itsellesi vaatteita!" (lahjakortit taidettiin käyttää johonkin ihan muuhun).

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"