6.2.2012

Stop toppahousuille!

Minä en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaksa enää tätä verkkarit + toppahousut + 2 paitaa + 2 villasukat + tyhmä ja ruma fleece + kaulaliina + karvahattu-rumbaa! Antakaa mulle ballerina-kelit!!

Kuva: Essentiel

4 kommenttia:

 1. Mulle kanssa. Meidän eteistä ei ole tarkoitettu toppavaatteille, pipoille, hanskoille, talvikengille jne. jne. Se on tarkoitettu lipokkaille, hellehatuille... Niin, siinä se. Ei sinne oikein mitään muuta mahtuiskaan. Eikä täällä kesällä muuta tarvikkaan. (Hellevaatteiden lisäksi siis, kröhm).

  Lapset palas kouluun tänään. Sieltä tullessaan laskivat jo päiviä kesään:). Ei siihen kauaa kestä. Vaikka nyt ei sitä uskoiskaan.

  VastaaPoista
 2. Mjau taas haluaa puutarhaan. Siis vihreään puuharhaan. Odottaessaan Mjau on laskenut päivänvalotuntia Hangon horisontilla - jo 2,5 tuntia enemmän kuin keskitalvella!

  VastaaPoista
 3. Eilen mittari näytti täällä -8 ja minätyttö innostuin näin kesäisistä lukemista niin että pukeuduin ronskisti neuleeseen ja nahkatakkiin. No. Tuli pikkasen kylmä. Illalla laitoin toppahousut.

  VastaaPoista
 4. Mine: Meillä on sama eteisongelma. Yksi naulakko, yksi piironki, ei yhtään kaappia! Unohdin postauksessa mainita, että tämähän oli vasta siis sisätilavarusstukseni :)

  Mjau: Valo ON lisääntynyt selvästi! Ja onhan melkein joka päivä pilkahtanut aurinko. Kyllä ne sieltä, puutarha-kelit. Ja saimme sentään nauttia pienistä kukka- ja yrttikimpuista muistaakseni marras- joulukuulle saakka!

  Amf8: Kyllä sen lauhtumisen tunsi ihanasti luissaan, ja ikkunatkin sulivat niin, että jopa näki läpi. Mutta lämpimistä vaatteista ei kannata vielä luopua, kuulemma pakkanen kiristyy taas...

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"