7.3.2012

Kun maltan poiketa ulkoa sisäänKirjatoukka on liihotellut keväthangilla huoletonna kuin pieni vasikka, ja laiminlyönyt tiedonjakeluvelvollisuuksiaan istuessaan auringon loilotuksessa takki auki ja silmät kiinni. Ikävöittekö edes ihan vähän, ikävöittehän?

No, pimeän (ja kylmän) tullen palasin sisään näytön lämpimään hehkuun kertomaan teille, että yläkuvassa on pikaruokaa à la Kirjatoukka: Pirkan pakaste-falafelleja (ei turhaan kehuttuja!), salaattia, tomaattia, jalopenoja ja valkosipulikastiketta. Ja alakuvissa kaksi kirjaa: Toinen, joka pitäisi lukea seuraavaan Book Club-tapaamiseen, ja toinen, jonka HALUAISIN lukea.

Tunnustan, kärsin dekkari-kammosta. Jo pelkkä Jo Nesbon (ei, ei vieläkään sitä poikkiviiva-oota, sori!) kansi saa haukkomaan henkeä. Sama koskee kauhuleffoja. Minusta Ghostbusters on pelottavinta, mitä olen kuunaan nähnyt. Koko muu maailma sen sijaan luokittelee sen kuulemma komediaksi.

(Se kirjastontäti siinä alussa, ui ui ui...!)

2 kommenttia:

  1. Tottakai ikävöidään, kun keretään kaipaamaan:). Ollut hoppua täällä. Kevättä odotetaan ja sormet syyhyäisi päästä parveketta kalaustamaan ja kukkia istuttamaan. Uusi grilli olisi ostoslistalla ja kesäisen illat Istanbulin yössä päiväunissa.

    Että katse aurinkoa kohden, jos sellainen ilo on tarjolla.

    VastaaPoista
  2. Mine: Teillä on ollut vipinää! Minäkin odotan pihalle pääsyä, yrttimaan kimppuun. Minähän olen maailman viherpeukalottomin ihminen, mutta opetella aion. Aurinko paistaa, Hangossakin, mutta lunta on vielä niin, ettei ihan kevääksi kehtaa sanoa :)

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"