1.4.2012

Meillä pakataan taas

Vaikka en ole vielä löytänyt unelmieni matkalaukkua (vedettävä, kevyt, cabin size, kaunis), niin taas pakataan. Vanha harmaa rohjake kelvatkoon vielä tämän kerran.

Jälleen mennään pyöräilykaupunkiin, vaan ei sentään uudestaan Kööpenhaminaan. Ateljé-vierailu tiedossa, ehdottomasti. Varattu pöytä indonesialaisesta ravintolasta. Tuliaisiksi aion tuoda juustoa.

Joko arvaatte minne Ryhmä Rämä pääsiäiseksi suuntaa?

7 kommenttia:

 1. Ai juu. Katsoitteko jo Hugon? Ja tykkäskö lapset?

  VastaaPoista
 2. Amsterdamiin, aivan oikein!
  Hugoa ei olla vielä nähty, odotan kyllä innolla. Kävittekö te katsomassa?

  VastaaPoista
 3. Hui, täällä oli mennyt sivut uusiksi ja meni hetken, ennnekuin opin käyttämään! Tai selvisin kommenttiboksiin asti.

  Tervemenoa Amsterdamiin. Me kävimme siellä pikapikaa viime keväänä pääsiäisen jälkeen, matkalla Suomeen. Polkupyöriä todellakin riitti. Toivottavasti kaupunki pitää teitä hyvänä. Itse en nyt ihan heti faniksi ruvennut. Olimme käyneet sitä ennen toisessa Hollannin kaupungissa, pienessä Delftissä ja siihen olin ihan myyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tein pienen aprillipäivä-yllätyksen teille ja räväytin blogin 2dynaamiseen" malliin! Hyvä kun kuitenkin pysyitte kaikki perässä, ja löysitte kommentoimaankin, kiitos siitä!
   Mine: minä olen ollut Amsterdamissa viimeksi 16-vuotiaana. Muistan vain nuoret, komeat pojat, jotka odottivat tyttöystäviään hillittömän suurten kukkapuskien kanssa. Halusin nopeasti sinne takaisin, mutta näin kauan siihen meni. Me olemme muutaman päivän Amsterdamissa ja muutaman päivän Arnhemin liepeillä, ja kaikesta tästä te sitten tietysti joudutte lukemaan perästä päin :)

   Poista
 4. Käytiin eilen. Vanhemman pojan mukaan paras elokuva ikinä! Ja pienempikin tykkäsi. Niin minäkin.

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"