18.11.2012

Chez Gérard





Nythän on niin, että Gérard Depardieu on aina saanut Kirjatoukan sydämen hiukan väpättämään. Valtava... karisma!

Uusimmassa ELLE Décoration-lehdessä nro. 213 esitellään Depardieun koti keskellä Pariisia. Yhtä vaikuttava kuin näyttelijä (ja viinitilallinen!) itse. Oih. Rakastuminen taloon.

Aina kun leikimme leikkiä "kenen kanssa menisit illalliselle jos saisit valita ihan kenet vaan" (kai muutkin leikkivät tätä leikkiä?), niin vastaukseni on ollut Monsieur Depardieu. Ajattelen, miten hauskaa olisi varmasti kiertää Pariisin kapakoita hänen kaveriporukassaan, äijät iskemässä toisiaan olalle, viini virtaisi, kaikki ovet aukeaisivat, ruokapaikaksi valikoituisi joku robusti bistro,vateja kannettaisiin pöytään, ilta jatkuisi yöhön ja aamulla auringon noustessa istuttaisiin vielä Seinen rannalla hoilaamassa ja tanssittaisiin muureilla.... Nyt kuvat nähtyäni lisään tähän fantasiaan vielä alkupalat Depardieun talossa. Pakko päästä sinne, edes mielikuvituksen siivin.

Kenen kanssa sinä haluaisit illalliselle?

ELLE Décoration-artikkeli: teksti Karen Howes ja kuvat Eric Morin

4 kommenttia:

  1. Mää lähden teidän messiin tossa leikissä :)

    VastaaPoista
  2. Mä haluaisin lähteä Clint Eastwoodin kanssa. Siitäkin huolimatta, että meillä on 37 vuotta ikäeroa :). Me päädyttäisiin hämyiseen jazz-klubiin.

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"