9.3.2013

Tukholmaan?

Menossa Tukholmaan nyt keväällä? Fotografiska Museet on aina käynnin väärti, mutta nyt oikein erityisesti, kun esillä on Henri Cartier-Bressonin töitä. Tämä piknik-seurue on ollut postikorttina mukanani kauan, kauan. Tulen aina jotenkin hyvälle tuulelle siitä. Lisätietoja näyttelystä täältä.

Menimme kerran laivalla Tukholmaan, ja pakotin koko perheen, plus mummon, Siljan terminaalista lähtevälle kiertoajelulle sivistääkseni taas kerran joukkojani. En ole koskaan nauranut niin paljon, vastarannan kiiskistä puhumattakaan! Mikäköhän sen vanhemman herrasmiesoppaan nimi oli, haluaisin suositella häntä kaikille...

Ja samalla reissullahan voi käydä tutustumassa Tomi Björckin ja kumppaneiden uuteen aluevaltaukseen, Farang Stockholmiin!

4 kommenttia:

  1. Hellurei, uusi lukija täällä! Mielenkiintoisia juttuja sulla, kiinnostuin jopa tosta jörkan kirjasta vaikka oon viimeisten vuosien aikana lukenut kirjoja vain yhden käden sormien verran - yleensä lasten nukahtaessa itselläkin jo väsy painaa silmää ja kuola suupieltä niin ettei lukemiseen riitä vireystilaa mutta nyt harkitsen jopa mammutin ottamista iltalukemiseksi! Linkitin sut uuden blogini luetteloon, iloista kevättä ja jatkakaa samaan malliin! t: Kaardemumma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kivaa ja kiitos! Tervetuloa mukaan! Mammutti on hyvä, ja sitä voi hyvin lukea palan sieltä, toisen täältä, muiden kirjojen lomassakin. Mutta se on haastava petikumppani kokonsa vuoksi, ja samasta syystä melkein mahdoton junamatkailija ;)

      Poista
    2. Joo, ja varsinkin kun lapset nukkuu samassa huoneessa ja osa vieressä, niin sänkylukemiset täytyy tehdä melko vähäeleisesti eli ei, en ehkä sittenkään nää jörkkaa ja itseäni otsalampun kanssa meidän sängyssä :D!

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"