23.5.2013

Happea

Hei kiitos. Iso, lämmin kiitos.
Olen saanut uskomattoman määrän viestejä eri kanavia pitkin edellisen postauksen tiimoilta.

Kun kirjoitin eilisen avautumisen, ajattelin, että saatan nyt tehdä itselleni karhunpalveluksen. Mennä nyt myöntämään jotain noin heiveröistä. Halusin silti kirjoittaa sen, minkä kirjoitin, koska se oli sillä hetkellä päällimmäisenä ja kaikki muu oli turhaa.

Kaikkien upeiden keskusteluiden jälkeen on äärettömän vapauttavaa huomata, että kaikki on yhteistä, yleistä ja IHAN OOKOO. Elämäähän tämä vain on! Jollain viiraa nupissa, jollain on jokin muu murhe. "Ei paha ole kenkään ihminen, vaan toinen on heikompi toista." Jos ette mitään muuta sanomaani koskaan tosissanne ottaisikaan, niin kuunnelkaa kuitenkin tämä: AVATKAA SUUNNE. Avatkaa suunne, puhukaa, kertokaa, kysykää ja kuunnelkaa. Te - ette - ole - yksin.

Minun on ainakin jo helpompi hengittää. Jos haluatte, pidän teidät ajan tasalla siitä mitä tutkimuksissa selviää. Niin moni sanoi jakavansa tunteeni ja oloni. Olen saanut myös saanut useita erilaisia elämäntapa-, hoito- ja muita parantumisvinkkejä, niistäkin voisin raportoida ajan kuluessa. Mutta se on sitten myöhemmin se, sillä ensin edessä on... No, jutellaan siitä huomenna ;)

Hyvän yön toivotuksena annan teille eteenpäin yhden viestin, jonka sain, ja joka on minusta aivan ihana:

"Muista, että olet VERRATON!"

Huom! Vakavat mielenterveyden ongelmat eivät ole leikin asia, eivätkä niiden hoitoon tai niistä selviämiseen auta parhaimmatkaan blogiyhteisöt tai kannustavimmatkaan lukijat. Jos siis olet oikeasti isojen ongelmien äärellä, ota yhteyttä esimerkiksi Suomen Mielenterveysseuraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"