24.5.2013

Selkä suoraksi!

Onko linjoilla Posture-käyttäjiä? Nyt kun olen aloittanut näköjään tämän avautumisen, niin avataan seuraavaksi rintakehää ja hartioita.

Ostin Posture -remmit viime viikonloppuna Hangosta, Egyptian Massagen kaupasta. Olin jo tutustunut etukäteen ideaan, ja nyt kun joogan myötä ymmärrän tätä kieroa kroppaani hiukan enemmän, päätin satsata tähän kummalliseen "repun hihnat ilman reppua" -viritykseen.

Posturen idea on siis avata sykkyrälle kiertyneet olkapäät, vetää ryhti suoraksi ja aktivoida yläkropan lihaksia pienellä venytyksellä. Katsotaan miten mamman käy, lupasivat liivin nimittäin myös lisäävän sisäistä säteilyä. Kohtaa siis paistaa muukin kuin se kuuluisa Hangon aurinko!

Onko se Posture vai Postures? Nettisivuiltakin löytyy kumpaakin muotoa. No on mikä on, kunhan toimii. Raporttia seuraa!

5 kommenttia:

 1. Tuollaisen minä tarvitsen. Ja heti. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, kerron miten omani toimii, kunhan olen vähän aikaa käyttänyt. Alussa remmejä käytetään vain noin tunti päivässä, venytellään siis pikkuhiljaa.

   Poista
  2. Tilasin saman tien itselleni, eli nyt on testiryhmä Suomen Hangossa ja Turkin Istanbulissa. Minkä version otit itsellesi?

   Poista
  3. Mulla on Classic, entä sulla? Kyllä kohta on niin suoraselkäistä, niin suoraselkäistä sakkia Hangosta Istanbuliin! :D

   Poista
  4. Taisi olla sama, mutta ajattelin, että jos oikeasti toimivat, tilaan myös toisen:).

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"