24.5.2013

Yrtti-iloa



Ilonaiheisiin!

Tässä teille kurkistus kuviin, jotka Herra Kamera otti hankolaiselle puutarhaliikkeelle Via Gardenille heidän yhdestä hittituotteestaan, Hangon Yrtit-paketista.

Hangon Yrtit on vaatimattoman näköinen, mutta tuoksuva pahvilaatikko, joka lähetetään kotiovelle (tai saa sen toki noutaa Kappelisatamantieltäkin, jos on Hangossa!), ja joka sisältää yhdeksän luonnonmukaisesti kasvatettua yrttiä, kasvatusohjeet ja liudan reseptejä kylkiäisiksi. Yrtit ovat siis samantien kanssasi valmiita kokkaushommiin, kun saat laatikon auki.

Paketista paljastuvat yrtit ovat timjami, sitruunatimjami, oregano, rosmariini, ranskanrakuuna, rivieranlaventeli, viherminttu, basilika ja persilja. Ja nämä ovat kuulkaa terhakkaita, energiaa pursuavia yksilöitä, ihan eri maata kuin kaupan nuokkuvat toverinsa. Ihmekös tuo, kun saavat Hangossa kasvaa!

Oregano-tuorepasta:

Paista pannulla öljyssä kourallinen tuoreita ja pakastettuja herneitä, puolikas rasia viipaloituja herkkusieniä ja 1-2 valkosipulinkynttä. Kiehauta tuorepasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä, valuta ja lisää se pannulle kera parin lusikallisen pastan keitinvettä. Mausta suolalla ja mustapippurilla, ja lisää runsaasti herneenversoja ja oreganon lehtiä.

(Resepti: Päivi ja Jussi Rahikka/ Via Garden)

Oman yrttilaatikkosi voit tilata Via Gardenin verkkokaupasta.

Arvatkaa kuka sai jelppiä kokkaushommissa ja esillepanoissa kuvauksissa?
Superkivaa!

5 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea juttujasi ja katsella kuvianne pitkästä aikaa! Toivon sulle ilomieltä kesään, vietät sitä kuitenkin ihanassa kesäpaikassa ja ihanien kajahtaneiden kanssa (mä nimittäin oon kesäleskenä kun mies muualla töissä...). Ja lopuksi, asioilla on taipumus järjestyä, Verraton :)!

    VastaaPoista
  2. Nättiä! Ja voi kun mieleni halajaa rantapyyhkeeksi tuollaista kangasta kuin ekassa kuvassa on pöydän peittona (vai onko tuo pyyhe vai ihan oikea pöytäliina - no oli mikä oli)!

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat hammam-pyyhkeitä, aivan ihania! Ostin omani S.A.L.I.sta, Helsingin Korkeavuorenkadulta aikoinaan, mutta jos ei siellä enää ole, niin katsopa Mrs. Jonesin nettikaupasta nämä: http://mrsjones.fi/tuotteet.html?id=2/133

      Poista
    2. ... Ja nämä: http://mrsjones.fi/tuotteet.html?id=2/119
      Minulla on hammampyyhkeet verhonakin :)

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"