Marjat saavat kukka- ja heinähunnun, ja lorauksen ruusumaitoa niskaansa. Meidät on saarnattu pyörryksiin, olemme villiyrttiopetuslapsia.
Suuri kiitos isäntäväelle ja Sami Tallbergille unelmaisesta illasta Hangon keksinä hymyävän kuun alla!
Tietoa villiyrteistä ja niiden käytöstä sekä kaikki tässäkin juttusarjassa vilahtavat herkut: Sami Tallberg, Uusi Villiyrttikeittokirja.
Aivan hurmaavat postaukset... ja aivan ihastuttava blogi, johon hiljakkoin tutustuin. Olen tuoreehko Hankoonhullaantuja, toista kesää siellä tiheillä visiiteillä, kirjoitus- ja joogapuuhissa! :-) Skool Hanko-elämän ihanuudelle!
VastaaPoistaVoi kiitos Sanna, ihana kuulla! Hanko on ihana, kirjoittaminen on ihanaa, jooga on ihanaa: olet valinnut oikein <3
Poista