4.10.2013

Nyt on nyt


Leveilin blogin Facebook-sivulla vanhoilla vuoden takaisilla (lokakuu 2012) kotikuvilla, kun kaikki oli niin siistiä ja vastamaalattua pienen remppaprojektin jälkeen. Noh. Se oli silloin, ja nyt on nyt. Roinat ovat taas läjässä keskellä huonetta, suojamuovi paukkuu ja edessä on viikonlopullinen hikeä, nokea ja hammastenkiristelyä.

Meidän on nyt vain myönnettävä, että tuo takka ei toimi. Takka ei varaa lämpöä pätkän vertaa, mutta savuttaa senkin edestä. Siispä takka, joka ei lämmitä, saa lähteä.

Onneksi yhdessä lempilempilempiblogissani kohtalonomaisesti esiteltiin juuri tänään grillatut brie-karpalo-sandwichit. Kaivan siis voileipägrillin esiin, asennan sen huoneen nurkkaan, viilennän valkoviinin ja antaudun remonttihommiin kera säkenöivien eväiden!

Päivän resepti: Suvi sur le vif- Grilled cheese karpaloilla ja briellä.

1 kommentti:

  1. Huh! Onnea urakkaan....

    Juuri tänään mietin omaa urakkaa joka on edessä loppuvuodesta kun meidän keittiö menee uusiksi. Toisaalta, jos joudun noutamaan ruokaa muualta kuukauden ajan niin ei sekään kauhean huonolta kuulosta..

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"