23.9.2014

Books are a girl's best friendSain keväällä Herra Kameralta lahjaksi taulun. Taulussa on kuva eräästä antikvariaatista Pariisissa, tai oikeastaan sen näyteikkunasta, joka pursuaa kirjoja ja lentäviä possuja. Possuja on viisi, ihan niin kuin meitäkin.

Näyteikkuna on vilahtanut blogissa ennen tauluksi päätymistäänkin. Nimittäin siinä Pariisin matkakertomuksessa, joka, vaikka itse sanonkin, on aika sympaattinen vinkkipaketti kaupunkiin matkaavalle. On ehdotuksia kivoista nähtävyyksistä ja muutama oikein mainio ravintolaosoite. Vaikka muuttuuhan maailma, parissa vuodessa. En pistäisi hanttiin uutta Pariisin tutkimusmatkaa.

Facebookissa blogin sivulla on jaettu viime aikoina orastavan Pariisi-ikävän kourissa muutamakin Pariisi-aiheinen linkki (kuten vaikka tämä ihana). Tykkääjiä tuli juuri täyteen 500, suuri kiitos asianosaisille.

Taulun saa halutessaan hankkia myös itselleen, tätä kautta.

11 kommenttia:

 1. Mahtava lahja, varsinkin kun huomasin nuo possut vasta tekstin luettuani!

  VastaaPoista
 2. Ihanat possut! :-) Oi oi Pariisia haluttaa kovasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi-kuume kalvaa aina tähän aikaan vuodesta. Minun Pariisini on kolea, melkein väritön ja lehdetön. Kaunis niinkin.

   Poista
 3. Olen käynyt Pariisissa syksyllä (silloin kuin asuin siellä 4 kk) ja kesällä, Syksy voittaa ehdottomasti!

  VastaaPoista
 4. Taulu sopii aivan mahtavasti tuohon missä on! Sitä paitsi se aiheuttaa jännän illuusion, että seinässä olisi koko täynnä kirjoja, kuten ensin katsoin.
  Pariisi...täällä aivan kouristelen ikävän kourissa! Minunkin Pariisini on mieluiten lehdetön ja vähän kolea. Kesä-Pariisia ikävöin vähiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloitsen taulustani JOKA IKINEN PÄIVÄ! Olenkohan muute ollut koskaan kesällä Pariisissa?? Tai edes jotakuinkin lämpimään aikaan? Jaa, ehkä 1-vuotiaana :)

   Poista
 5. Upea taulu! Todella aidon näköinen, kuten Liivia yllä kommentoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä muutamakin tyyppi on käynyt ihan koskettamassa, illuusio on niin vahva :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"