3.12.2014

Kaikki linjamme ovat varattuja

"Kaikki asiakasneuvojamme ovat edelleen varattuja, palvelemme teitä mahdollisimman pian." Kiitos OP. Kiitos Visa. Kiitos luottoraja. Voinkin tässä odotellessa kirjoittaa lukijoilleni pienen tervehdyksen.

Olisin niin kovin mielelläni avautunut lisää rinnoistani, mutta lapset äänestivät vaihtoehdon "Jotain rajaa!!" puolesta. Sanon vain kaksi sanaa, seuraavaksi duktografia. Googlaa jos uskallat.

Huomenna on mummon hautajaiset. Niin sinut kuin kuoleman kanssa olenkin, on päivä varmasti raskas. Silti se ei ole iloton. Saamme koolle sukua Hollantia ja Englantia myöten. Lisäksi kerrankin on häppeninki, johon minulla on sopivaa päälle pantavaa, ja jossa mutsi ei pääse valittamaan siitä, että pukeudun kiireestä kantapäähän aina pelkkään mustaan.

Päivän piristys: Sähkömiehellä, joka hetken eteisessämme kurotteli, oli kaunis vatsa ja housun kauluksesta pilkistävät vaaleanpunaiset bokserit, joissa oli dinosauruksia. Kiitos maailma.

Kuulemiin viikonloppuna, tämä asiakaspalvelijanne tuuttaa varattua pari päivää!

2 kommenttia:

 1. Vai saat sinä "nauttia" mammografian jatkeena myös duktografiasta. Tutkimukset ja varsinkin tulosten odottelut ovat piinaavia. Liiankin tuttuja juttuja. Voimia odotteluun!

  Saittekohan te pilkahduksen aurinkoa raskaaseen päiväänne? Toivottavasti!

  Ja vaaleanpunaiset dinobokserit. En ehkä kestä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torstaina, hautajaispäivänä, patsoi aurinko ihan täydeltä marraskuiselta taivaalta, hienoa!

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"