11.3.2015

Villiruusuja, valkoista teetä.

Helsingissä Fredalla on pieni lifestyle-liike DOTS, jossa en ole koskaan käynyt, verkkokaupassa roikkunut kyllä useammankin kerran kieli pitkällä. Nyt tekisi mieli mennä paikan päälle, DOTSissa kun on töissä ilmeisen mainioita tyyppejä, nimittäin meidän bloginkäppyrämme lukijakuntaa.

Sain dotsilaisilta kauniin paketin ja kortin, jossa lähetettiin terveisiä "iki-ihanalle tripadvisorille" ja toivottiin ystävällisesti paketin sisällön siivittävän seuraavia reissujamme.

Aika ihanaa, ja ihan hirmuisen ilahduttavaa. Ja sitähän he eivät voineet tietää, mutta vieläpä oikein tarpeellista ja ajankohtaista.

En vielä ole päättänyt otanko Korresin syötävän suloisia matkakokoisia kauneudenhoitotuotteita sisältävän hemmottelupussukan mukaan sairaalaan, kun joudun kuun lopussa leikkaukseen vai ......... tadaa!, Ranskaan, jonne koitamme toipumisestani riippuen päästä vielä ennen kesää kahdestaan käymään.

Meiltä on nimittäin tilattu puutarhankuvausreissu, enkä keksi parempaa parantolaa kuin Villa Le Menestrel. Juu, niin teenkin, määrään itse itselleni kuntoutukseksi pari päivää Provencea: keuhkojen täydeltä kukkaan puhkeavien sitruuna- ja appelsiinipuiden tuoksua, naristen aurinkoon aukeavia ikkunaluukkuja, pitkiä kävelyretkiä kuuluisilla rantabulevardeilla (ja yhtä pitkiä ja kuuluisia päiväunia), sekä tuoreita vihanneksia ja vasta nostettuja mereneläviä iltapalaksi.

Kiitos Dotsit kannustuksesta!

17 kommenttia:

 1. Korres on aika ihanaa, tilaan sitä usein itselleni netin kautta (meidän käpykylässä sitä ei myy kukaan).

  Ranskakin on ihana, toivottavasti pääset sinne, minäkin lähden sinne pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsen, varmaahan se ei vielä ole. Hyvää matkaa teille!

   Poista
 2. <3 kaunis paketti! Paljon voimia leikkaukseen ja pidän sekä sormet että varpaat pystyssä että pääset toipumisen jälkeen Ranskaan!
  Omalla kohdalla leikkaus meni hyvin. Vähän oli komplikaatioita haavojen suhteen (3 antibioottikuuria, 5 vkoa haavahoitoa lääkärissä päivittäin ym) mutta heti kun haavat paranivat niin olen unohtanut kaikki läpikäydyt ongelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juuri tuota pelkään, minun ei tarvitse kuin nähdä sairaala, niin nappaan heti jonkun sairaalabakteerin, mm. kahden synnytyksen yhteydessä on käynyt niin... Toivotaan sutjakkaa toipumista!

   Poista
 3. Aioin juuri kysyä, joudutko leikkaukseen ja nythän se selvisi. Minulle kävi paremmin, kun lopultakin sain itsestäni irti mennä mammografiaan. Ei ollutkaan mitään huolestuttavaa. Toivon, että tällä kerralla kaikki pöpöt karttavat sinua ihan oikeasti! Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että kävit, sinä reipas! Ja miten ihanaa, ettei mitään huolestuttavaa! Otan voimientoivotuksesi mukaani ja aion parantua pian.

   Poista
 4. Tsemppiä leikkaukseen :) Nuo tuotteet ja leikkausta seuraava matka auttavat varmasti toipumisessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki apu on tarpeen, kieltämättä vähän jännittää...

   Poista
 5. Mitenkäs teillä kissakuume? Öinen surffari tupsahti osoitteeseen: http://www.buzzfeed.com/summeranne/30-renowned-authors-inspired-by-cats#.av9N5BlMk
  Ihan kuin Kirjatoukan vakuuttamiseksi koottu. Kissat edistävät kaikkea toipumista kaikesta.

  Elenna


  VastaaPoista
 6. Elenna, olemme pysähdyksen tilassa. En voi edetä ennen kuin saan muulta perheeltä järkeviä vastauksia kahteen kysymykseen: 1) Eihän hoito jää yksin minun harteilleni ja 2) kuka hoitaa kun me olemme joskus poissa. Tässä jumitamme. Silti, toivo elää! Kiitos ihanasta linkistä!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä leikkaukseen ja toivottavasti pääsette Ranskaan toipumaan, odotan jo nyt matkakertomusta kera upeiden kuvien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, minäkin NIIN toivon, että matka toteutuisi. Mitään varauksia ei uskalla tehdä ennen kuin leikkaus on kunnialla ohi. Sitten lupaan kyllä matkakertomusta ja kuvia, jos niin hyvin käy!

   Poista
 8. Juuri Rovaniemeltä palanneena halusin vain kertoa sattumalta ostamastani pihkavoiteesta.
  Myyjä kertoi mummonsa säärihaavan parantuneen sillä parhaiten. Itse sudin sitä äkillisesti muuttuneeseen kasvojeni ihoon yöksi.
  Tämän vuoden puolella olen joutunut ymmärtämään, mitä on atooppinen iho: karmeaa! Ennen hyvä jos rasvata tarvitsi!
  Pihkavoiteen taustalla on Laitalan luomutila Simosta (Pohjois-Suomesta). Puh.040-7673422

  Toivon sydämestäni sinulle hyvin pikaista toipumista, sekä fyysisesti että henkisesti <3

  Nikadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikadora, kiitos vinkistä, en ole ennen kuullutkaan pihkavoiteesta! Ja kiitos toipumistoivotuksista!

   Poista
 9. Itse olen erittäin toiveikkaana tämän voiteen suhteen =)

  -N-

  VastaaPoista
 10. Hei ja vielä halusin ylistää puhdasta aloe vera-geeliä! Toimii niin moneen: kuivaan, palaneeseen, tulehtuneeseen pläsiin tai vartaloon =)

  -N-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Sitä pitääkin hankkia varaston! Kiitos kun muistutit!

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"