15.5.2015

Mail Delivery from Mendo


Herra Kamera hemmottelee itseään ja studiolla käyviä vieraita hankkimalla silloin tällöin täydennystä ennestäänkin komeaan (valokuva)taidekirjakokoelmaansa Amsterdamilaisesta Mendosta. Kirjat on aina kauniisti pakattu, mukana on käsinkirjoitettu viesti. Tällä kertaa postin mukana kulki kaksi kirjatelinettäkin, selailua helpottamaan.

Toivottavasti viimeisen kuvan unboxing-giffi toimii sinullekin? (Klikkaa, jos ei muuten liikahtele!)
Please poke the last pic if the gif doesn't work on its own. You'll find every bookworm's dream, a book shop mail delivery unboxing! 

6 kommenttia:

 1. Kävin pitkästä aikaa, ahmimassa matkakertomuksiasi, ihanaa! Hymähtelin postaukselle matkaseurasta, unentarpeesta ja ruoka-aikojen sivuuttamisen vaarallisuudesta ja välipalojen välttämättömyydestä, tunnistan itseni täysin ja luulenpa noidenkin liittyvän erityisherkkyyteen...! Paljon toukokuista kukkientuoksua myös tänne koti Suomen rannikolle teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä en tullut ajatelleeksikaan, että voisivat liittyä, mutta tuohan on totta! Matkalla on muutenkin vaikeaa kun tulee niin valtavasti ihania ärsykkeitä ja inspistä ja ihmispolo on ihan soikeana kaikesta siitä tulvasta...
   Kaunista ja ihanaa on nyt myös kotimaisemissa, juurikin tuta kukkaloistoa ja tuoksua ja väriä. Ihan hitusen kun olisi vielä lämpöisempää :) Kiva kun kävit taas!

   Poista
 2. Mielettömän kauniin rouhea yhdistelmä; koivikkotapetti+kirjateline+lipasto.

  Nikadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koivikkotapetti on itseasiassa Herra Kamera ottama mäntymetsäkuva, eikö olekin makee! Ja tuo lipasto on vanhasta polkupyöräkorjaamosta, upea, elämää (ja niitä pyöriä) nähnyt pinta.

   Poista
  2. Huomasinkin viiveellä, että puu on jotain muuta lajia...jopa viidakkoa epäilin ;-) Kadehdittava trio joka tapauksessa!

   Nikadora

   Poista
 3. Parhaita ostoksia ja otoksia! Ja nyt tajusin, mitä multa puuttuu - tommoset kirjatelineet...

  Belgian Lempi

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"