19.10.2015

Dots dots dots
Dotsilaisissa on paitsi blogimme lukijoita, myös ennustajaeukkoja. Seuraavan kerran kun saan Dotseilta paketin, voin saman tien vissiin kirjautua varaamaan lentolippuja. Viimeksi he lähettivät pussillisen matkakokoisia purnukooita ja ruusuntuoksua ja PAM! päädyin Etelä-Ranskaan. Nyt he lähettivät matkalaukun osoitetaskun ja PAM! huomenna mennään taas. Oikeastaan kyllä korut olivat minulle ja osoitetasku Herra Kameralle, joka oli aivan tohkeissaan paketistaan. Niin tohkeissaan että:

Muistatteko mitä kirjoitin matkustustapahaaveistani? "Kiiltävästä, kevyesti pakatusta matkalaukusta" ja sen sellaisesta? Herra Kamera toikkaroi blogilahjastaan huumantuneena perjantaina keikoiltaan kotiin kainalossaan kaksi alumiininväristä, tyylikästä lentolaukkua. Minulla on takki, minulla on matkalaukku, minulla on osoitekirja. Olen kuin mikäkin naispuolinen Little Lord Fauntleroy!

Kiitos Dotsin enkelit, teillä on ihana ilahduttamisen taito <3

Lue lisää: What do I really, really really want -harjoitus.

2 kommenttia:

 1. Ooh! Niin haavet vain toteutuu! Minäkin haaveilen kevyestä ja coolista matkustamisesta. Tuskin siihen vain taivun oli sitten millaiset laukut tahansa.

  Bon voyage!
  Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oltiin jo aika lähellä coolia, mutta se keveys... Kirjat ja lehdet ja tuoksukynttilät eivät ole niitä keveitä kantamuksia :)

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"