23.11.2015

Pizzaaaaa

Nyt en kyllä tiedä onko tästä jutusta iloa kenellekään muulle kuin itselleni. Blogi vain on niin kauhean kätevä tapa laittaa meillekin (toivottavasti) seuraavien reissujen varalle juttuja muistiin. No katselkaa te vaikka noita kivoja poikia, kai semmoisia nyt mielikseen katsoo vaikkei aihe niin nappaisikaan!

Eli: JOS olisit sattumalta joskus menossa Mouginin liepeille sunnuntai-iltana, nälkäkuoleman partaalla, kauppojen sulkemisajan jälkeen, niin sen yhden viininpunamarkiisisen leipomon pihalla, ihan lähellä Le Cannet Rochevillen supermarketti Leclerciä, nököttää italialainen pizzakärry. Eikä mikään suhruinen rotikka, vaan hieno, musta ja kiiltävä. Sisällä nauravia poikia ja kuumuutta uhkuva puu-uuni. Kesällä heillä on kuulemma pöytiäkin pihalla, antipastoja, viiniä ja musiikkia ja kovat tohinat. Kyllä me lokakuisena iltanakin ihan hyvät naurut saatiin, mm. jalkapallon ja ruotsalaisten kustannuksella. Kuumina "kotiin" Villa Le Menestreliin kantamamme pizzat olivat jumalaisen hyviä, rapeita, ohutpohjaisia ja täytteet laadukkaita. Tai sitten meillä oli vain niin kamala nälkä ja pojilla niin mainiot jutut.

Kuinka nerokasta, että itse pizzoista ei ole kuvan kuvaa.

Hirmuisen googlettelun jälkeen: Osoite on 70, Avenue Franklin Roosevelt, Le Cannet, ja kärryn nimi ehkä La Piastra!

3 kommenttia:

  1. Voi kyllä, paras ilo on jaettu! Minulla on matkoja varten on oma muistikirja tai ehkä useampikin ja merkkaan parhaat vinkit talteen. Tämänkin, vaikkei ole tietoakaan seuraavasta Ranskan reissusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen välillä aivan hysteerinen, kun bongaan jostain hyvän matkavinkin enkä keksi mihin se tallennan, kun en edes tiedä olenko ikinä kyseiseen kohteeseen menossa. Että miten sen sitten muistaa jos kohdalle osuu! Kiva kun tästä oli EHKÄ hyötyä sullekin, tulevaisuudessa :)

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"