24.11.2015

Varsinainen joulupukki

Mikä ihmeen ostokanava musta nyt on tullut... Mutta ihan pakko tämäkin jakaa taas, olen niin lumoutunut omien joululahjavinkkieni erinomaisuudesta!

Fondation Maeghtin museonystävyys maksaa 80 euroa. Se sisältää vuoden ajan rajattoman määrän sisäänpääsyjä museoon, kutsut avajaisiin, vapaan pääsyn säätiön kirjastoon (!), kyseisen vuoden näyttelyjulisteet ja 20 % alennuksen Fondation Maeghtin julkaisuista. Museon ystävät saavat myös mahdollisuuden osallistua (joissakin tapauksissa eri maksusta) säätiön järjestämille illallisille museon puutarhassa konsertteineen, konferensseihin, taiteilijatapaamisiin sekä kulttuurimatkoille Ranskassa ja muualla. Pariskuntahinta on 110 euroa/ vuosi.

Olisipa aika ihana lahja sellaiselle, joka tuollaisesta tykkää, ja joka noilla nurkilla hengailee. Kuten vaikkapa minulle.

Mutta hei, ei ole huono tämäkään: Hangon Museon ystäväkortti vuodeksi maksaa 10 euroa. Se oikeuttaa ilmaisiin sisäänpääsyihin, avajaiskutsuihin ja 10 % alennukseen museon tuotteista. Ystäville järjestetään myös retkiä, kuten vaikkapa Poliisimuseoon Tampereelle.
Liity nyt, minä olen sen jo tehnyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"