Saimme ensi viikon hiihtolomalle kykyjämme vastaavan tehtävän:
"Keräisittekö yläpihan sitruunapuista sitruunat, niin kasvattavat taas entistä runsaammin uusia tilalle?"
Miten kauan Limoncellon valmistus muuten kestää?
Kuvat: Villa Le Menestrel, lokakuu 2015.
Tunnelmia aikaisemmilta Menestrelin reissuilta kootusti täällä.
Ihanaa!
VastaaPoistaKyllä poimisin, niin mielelläni minäkin. Mitä muuta tahansa kuin tätä lumihelvettiä!! Minkäs sille sisäiselle kesän lapselle voi...
PoistaMinulle tyypillisestä lähtöhaikeudesta ei kieltämättä tietoakaan, näillä keleillä... :)
PoistaLähtöhaikeus on niin mystistä, kärsin siitä itsekin. Aina valmiina lähtöön, mutta lähdön hetkellä se iskee. Onneksi kuitenkin hellittää otettaan viimeistään kentällä.
VastaaPoistaSitruunojen poiminta kuulostaa suorastaan lumoavan ihanalta. Nauttikaa!
Riitta
Oih, sitruunoita ja kaikkea muutakin ihanaa! Minä muuten vietin keskenäni pienimuotoisen sitruunafestivaalin sun Menton postauksen innoittamana. Tein sitruuna-marenkipiirasta ja join limoncello-tonicdrinkin. Viimeksi mainittu rakentuu niin, että jalallisen isokupuisen lasin pohjalle loiskautetaan limoncelloa, perään kaadetaan reilusti jotain ei liian kantikasta tonic- vettä Fever Treen vihreäetikettinen ainakin toimii, paljon jäitä ja puoli kourallista mintunlehtiä.
VastaaPoistaLimoncello tulee muutamassa päivässä ok juotavaksi. Mutta jos et sitä jaksa alkaa lutrata, niin tee suolaan säilöttyjä sitruunoita. Loistava lisäke ties vaikka minkä kanssa.
Belgian Lempi
Sitruunanpoimija voisi olla hyvä ammatti...oheistuotteet ja maisemat mukavasti samalla kertaa.
VastaaPoistaTuo limencello-tonic kruunaisi illan. Mintunlehdet varsinkin.
Muistui mieleeni 18-vuotiaan minäni lempidrinkki.
Tom Collins. Käsinpuristetulla sitruunalla.
(Ei ikinä esansseilla,se ei muistuta enää juomaa laisinkaan!
Terveiset eräälle surkealle baarimikolle Hotelli Vantaalle vuosien taa.)
HURLUMHEI JA MATKAAN JO KÄY!!
Nikadora