21.2.2016

Tuoksukynttilän voittaja on...

Tuoksukynttilä-arvonta on päättynyt ja voittaja löytynyt!

(Kirjoitin kaikki osallistujat numerojärjestyksessä ylös, myös kaksi facebookin kautta osallistunutta, poistin parit tuplat, ja annoin random.orgin arpoa numeron, joka oli 8. Ameliamelian jouduin diskaamaan, joka oli minusta ihan hirveän julmaa, mutta kun olin laittanut osallistumisen takarajaksi tänään klo 12.)

"Book addict lupaa eniten, aistimus melkein jo leijailee tänne: sopivan mystinen ja arvokkuutta tihkuva tuoksusikermä!" vastasi tuo onnekas numero 8 eli hpkorp ja hänelle lähtee tuota pikaa sähköpostia ja osoitetiedustelua. Ja sitten se Book Addict!

Olipa kiva että osallistuitte, kiitos. Ja kiitos Tian Veranta yhteistyöstä.

Kuvassa on tyttärille valitsemani Think Pink-kynttilä, joka tuoksuu macarons-leivoksilta, viinimarjoilta ja vadelmilta. Samalla reissulla valitsin Tian puodilta itselleni Korresin korallilakkaa omiin sormiini, nuoremmalle typykälle pinkimpää ja vanhemmalle huikean dramaattisen, vadelmaöljyä sisältävän tumman huulipunan. Instagram-kuvani ei oikein tee oikeutta väreille, mutta ihania ovat!

1 kommentti:

  1. *Riemunkiljahduksia!* Olen kovin otettu, ja erityisesti kiitollinen, saadessani nauttia onnettaren lellikkinä! Kiitos Anna, kiitos Tian Veranta ja kiitos, onnenkantamoinen! Lähdenpä tästä näkemään unia kauniita seetripuiden havinasta. Oi! <3
    Heidi

    VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"