Joo joo joo jotkut hömötiaiset ja haravat tai jotain, mutta tässä minun Varmoja Kevään Merkkejäni:
- tekee mieli juoda jotakin vaaleanpunaista, kuten raparperimehua, roseeviiniä tai pinkkiä kuplivaa
- parsat ilmestyvät kauppoihin ja ravintoloihin, pakko saada parsaa!
- Mrs Jones alkaa haikailla Hankoon
Kevät on siis tullut Suomen eteläisimpään pikkukaupunkiin, sillä toden totta, Kirjatoukka, Herra Kamera, Mrs Jones ja Mr. Jones on jo bongattu Ravintola Origosta kilistelemässä vimmatusti kuohuviinillä sekä napostelemassa parsaa ja jokirapuja vilkkaan kuulumistenvaihdon lomassa.
Kesäähän me tietysti pohdimme, ainakin osa teistä lukijoista muistanee viimesesongin tyylikkään pikkupuodin ja eräänkin tiskin takan hyörineen kirjahullun. Vaan mitä, missä ja missä muodossa, se selviää vasta myöhemmin.
Hauskan etiketin somistama vadelmanpunainen, runsasarominen kuohuviini on portugalilainen herkku, Baga- ja Bica-rypäleistä valmistettu Filipa Paton "3B" Rosé Bairradan viinialueelta. Käy ihmeessä maistamassa!
Jopas kuulostaa tutulta, cin cin! Omaan listaan täytyy lisätä myös siirtolapuutarhalla möyriminen.
VastaaPoistaJoo ja mä unohdin "ranskalaiset perunat". Mutta ne on toisaalta mun herkkua ympäri vuoden ;)
PoistaOoooh, mikä parsa-annos...
VastaaPoistaMikä juoma muuten tuo parhaiten parsan maun esiin?
-Kyselee mustapippuria ja punaviiniä mihin tahansa yhdistelevä keittiötollo...joka oikeasti juo melkein pelkästään kraanavettä.
Nikadora
Mä kyllä rakastan yhdistelmää vihreä parsa + Sancerre!
PoistaSiellähän on syöpötelty oikein kunnolla!
VastaaPoistaMullakin on nyt parsanippu jääkaapissa iltaa varten ja lohiköntsä. Ei mitään noin hienoa mutta oikein hyvää meille. Luultavasti laitan risoton myös- ohrasta, meistä on tullut ohrahelmihulluja.
Toi kiinnostaa, toi ohrahelmirisotto!
PoistaPakko olla utelias ja kysyä onko Brookner edistynyt yhtään, piditkö?
VastaaPoistaHerkullinen kevät teillä..
Kaisi
No vitsi vieläkin alkulehdillä! Olen ajautunut jotenkin Japaniin tässä välillä, ns. putki päällä!
Poista