6.4.2016

Värejä ja väreilyjä


Vielä vähän pääsiäistä, ei niinkään pääsiäisen vuoksi, vaan siksi että näissä kuvissa näkyy pilkahduksia ystäviemme ihanaa Hangon kotia, jota palavasti rakastan. Täytyy kysyä saammeko joskus ottaa vierashuoneesta kuvan, aion lisätä sen kuuluisalle listalleni "paikkoja, joihin haluan tulla haudatuksi", kaikkien madridilaisten ja pariisilaisten hämärien baarien jatkoksi. (No ei ehkä kyllä sitten mikään krediitti vierashuoneelle, ellei vieras satu olemaan tosi suuri Kirjatoukka-fani... okei, mietitään tätä vielä...)

Värien lisäksi rakastan viiniä ja juustoa, joten siltäkin osin homma oli aika lailla nappisuoritus. Paras sulatettu juusto syntyy Mont d'Orista. Se hetki kun rapeaksi paahdettu leipäpala uppoaa kuumaan juustoon... Pääsiäisen hartain hetki!

5 kommenttia:

 1. Enpä ole ennen listannut "paikkoja, joihin haluan tulla haudatuksi" mutta ei huono listannimi tuokaan ;) Taisin matkani aikana löytää aika monta sille listalle menevää paikkaa. Ihanan tunnelmallisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan omaa listaa tekemään, sitä alkaa katsoa paikkoja ihan uusin silmin ;)

   Poista
 2. Tunnelmaa, värejä, tuoksuja...
  Vihreät kynttilät jalkoineen ja pöytäliinat kuvioineen. Erittäin ihastuttavaa, keväistä!
  Tuo metsäpolku imee mukaansa, kuiskii seuraamaan.
  Enkä ole juonut tähän kellonlyömään viinikulaustakaan ;)


  Nikadora

  VastaaPoista
 3. Todellakin lisää kuvia tästä kodista, kiitos. Minä haluan tulla "haudatuksi" mereen koska en voi uida ikinä kun vesi on niin kylmää. Silloin saisin...

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"