2.4.2016

Raotetaan ovea Villa La Vigieen
Yhteistyössä: Unelmahuvilat Rivieralla

Raotetaan vähän ovea Ranskan tukikohtamme Villa Le Menestrelin naapuriin, Villa La Vigieen. Puutarhassahan jo riehuimmekin mandariinipäissämme.

Olemme menossa toukokuussa Herra Kameran kanssa ihan virallisestikin kuvaamaan Villa La Vigietä heidän vuokraustoimintansa käynnistämiseksi, mutta pieni kurkistus kuitenkin jo sallittiin, niin meille kuin myös teille.

Villoilla on itse asiassa sama arkkitehti, ovela tuttuuden tunne iski heti ovella. Semmoinen, että jos Villa Le Menestrelissä oli heti helppo olla, niin olisi varmasti myös täällä. No, kohtahan se testataan. En varmaan poistu tuosta puutarhasta ollenkaan...

(Yeah right, huhuilee Herra Kamera olkani yli, mikäs raivokkaan maantiekiitäjän paikallaan pitäisi!)

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Ihan luksusta, rennolla upealla otteella.

  VastaaPoista
 2. Puutarha! Näkymä! Portaikko! Punaiset sohvat!

  Miten tuolta ikänä malttaisi tulla takaisin? No, kohtahan se kuullaan.

  Belgian Lempi

  VastaaPoista
 3. Oi upeus! Haaveilen talvisesta reissusta tuonne suunnalle, mutta osaisitko rakas Kirjatoukka vinkata tai tehdä kirjoitusta siitä minne kannattaa majoittua yksin reissaava joka haluaisi fiilistellä taiteilijakoteja sekä tunnelmaa? :)
  Pariisiin meno on tulossa jo syyskuun alussa ensin, joten melkein voisin tarttua (jos tohtisin) tarjoukseen minkä sanoit kirjaston podcastissa liittyen kirjahyllysin Pariisi-kirjallisuuteen :)

  Terv. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä jos vuokrasit (esim Airbnb) asunnon Cannesista? Siitä sitten junalla ja busseillä retkiä lähimaastoon, tai vuokra-autolla, jos olet tottunut kuski. Nizza olisi kyllä taiteilijakotien kannalta keskeisempi, mutta suosittelen nyt kuitenkin Cannesia kun olen siihen niin pihkaantunut. Cannes on pienempi, rauhallisempi, ei niin paljon matkailijoita... ellei sitten mene joidenkin isojen konferenssien aikaan. Katsahdin huvikseni Airbnb-tarjontaa, ja katso miten symppis tämäkin voisi olla! (Ja loistava sijainti!)
   https://www.airbnb.fi/rooms/7451970

   Pariisi-kirjoja saat ilman muuta tulla hakemaan lainaksi :) Missä asut? Hangossako?

   Poista
  2. Tuohan on loistava idea, kiitos! :)
   Oon Espoolainen wannabe-Hankolainen joka hengailee Hangossa :D

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"