11.5.2016

Cannesin tähtisumua
Tänään kävelimme friteeratuista kesäkurpitsankukista kylläisinä ja älyllisiin lounaan jälkeisiin keskusteluihin syventyneinä Cannesin satamaa ympäri, kun kuulimme vimmattua huutoa takanamme.

Eh! Eh! EEEEH!

Käännyimme katsomaan aurinkolasiemme yli, valmiina vilkuttamaan ja kenties jopa kirjoittamaan muutaman nimikirjoituksen. Se on vähintä mitä voimme tehdä faniemme eteen, nöyrinä ihmisinä. Mutta ei, kuuluisa suomalainen bloggaripariskunta ei ilmeisesti täällä ole niin iso juttu kuin 69. Cannesin elokuvajuhlien juryn saapuminen festivaalipalatsille.

Noh, meistä noita nyt näkee harva se päivä, mutta ei voi kauhalla ottaa jos on lusikalla annettu, joten olkoot, juhlitaan nyt sitten leffataivaan kirkkaimpia tähtiä kera puolen maailman.

Elokuvajuhlien humu on kertakaikkiaan ihanaa seurattavaa, se tempaisee mukaansa ja venyttää hymyn korviin. Seuraa legendaarisia kemuja festivaalin sivuilla, sieltä löytyy myös klippejä ja suoraa kuvaa punaiselta matolta. Avajaiset alkavat juuri NYT!

6 kommenttia:

 1. Olin vuosi sitten näihin aikoihin Nizzassa ja kävin yhtenä päivänä aistimassa Cannesin elokuvajuhlien humua. Taisin nähdä yhden ohjaajan, joka teki niin lähtemättömän vaikutuksen, etten enää muista kuka se oli.... joten pitääkö sinne TAAS raahautua, kun ensi maanantaina saavun Nizzaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä Merja, onhan siinä jotain ihan taianomaista, siinä tunnelmassa! Ihanaa Nizzan reissua, ja vähän Cannesinkin ;) !

   Poista
 2. Sattumalta tapahtuu parhaat tärpit! =)

  Pakko vaan kommentoida vielä Vanessan ulkonäköä (anteeksi ikävä pinnallisuuteni!)
  Hän oli niin hehkeä aikoinaan. En tiedä, mitä on tapahtunut, mutta elämä näkyy aika lailla hänen kasvoillaan. Mekkoakaan en ymmärrä yhtään.

  Kirstenissä on jotain suomalaista aitoutta. Kerran hän kertoi kieltäytyneensä etuhampaidensa suoristamisesta. On sitten rehellisesti vinohampainen mieluummin.


  Nikadora


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Vanessa on niin ihana! Ja onhan hänelläkin rako hampaiden välissä, ei ole suoristettu! Eikä naamaa oi'ottu, ei oikein kuulu ranskattarien repertuaariin, siksi eroavatkin esimerkiksi amerikkalaisista elokuvatähtikollegoistaan. Onhan hänkin jo aikanainen, ettei vaan olisi Kirjatoukan ikiä?

   Poista
 3. Kyllä aina hänen tekemisiään mielellään seuraan, lienee karusti kommentoin. Pahoittelen.
  Hammasväli tosiaan, olin unohtanut.
  Niin, tietty eleganssi hänestä huokuu.
  Saattaa ollakin sinun ikäluokkaasi...mutta eihän se ole paljonkaan ;)

  Nikadora

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"