19.1.2017

Magique


Aamu oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan aurinkoinen. Ei toki heti viiden jälkeen, kun heräsin energian kipinöidessä koko kehossa, mutta kunhan valkeni. Silloin puuterinen valo lainehti kiviseinille ja sukelsi maitokahviini. Sivelin leivälle kirnuvoita ja paksun viipaleen tuoksuvaa juustoa, kaikki kylpi onnenhyryssä.

Aamiaisen jälkeen pukeuduin pitsiin, levitin huulille burgundinpunaa, varasin uuden blogin verkkotunnuksen ja lähetin koodarille peukalon kuvan. Let's do this! Sitten lähdin toisiin palavereihin ja katkarapusalaattilounaalle, sovin tyttöjen illan Helsinkiin ja ostelin lentolippuja. Tuntui kuin jokaisesta päivän aikana otetusta askeleesta olisi jäänyt kultaa asfalttiin, jokaisesta näppäimistön iskusta tuprunnut taikapölyä.

Tämmöisiä päiviä osuu kohdalle harvoin, mutta niiden voimalla siirretäänkin sitten vuoria.

Uuden blogin nimi ei ole se, mihin olin jo päätynyt, vaan se vaihtui lopulta lennossa ja on teidän keksimänne. En ole varma onko se ikuisesti se oikea, aina minulle täydellisin, mutta juuri nyt se tuntuu niin hyvältä. (Puhun edelleen nimestä, en esimerkiksi miehestäni.)

Toivotan teille oikein ihanaa iltaa!

Lumoavan Hotel Magique-sarjan takana on amsterdamilainen graafikko Milou Neelen. Kyse ei siis ole ollenkaan mistään majoituksesta, vaan printeistä ja korteista, joissa on kaikessa yksinkertaisuudessaan jotain - niin - taikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"