26.5.2014

Lentoon lähdössä






Koko maailma tai ainakin Hanko on ihan töttöröö tästä odottamattomasta helteestä ja pikkutunneille asti vyöryvästä valosta. Viilenevää lupailevat, takapihan tuulensuojassa sitä ei vielä tunne. Aamunkajo,  illan sini, tuulenvire ja mereltä nouseva sumukin ovat olleet kuin vasikan henkäyksiä.

Olen käpertynyt korituoliin vaahteran alle läppäri sylissä ja luonut jotain ihan uutta, yhdessä ystäväni Ilkan kanssa. Samaan aikaan puutarhani kanssa nimittäin versoo muutakin, kollektiivi luovan työn tekijöille, ja toivottavasti paljon monenmoista yhteistyötä. Saa toivottaa onnea matkaan. Olisi jo aikakin nousta taas työrintamallakin lentoon.

Hangossa oli viikonloppuna jo ihan keskikesän tuntua myös vilinän puolesta. Kävimme syömässä avajaisiltana Hangon Makaronitehtaalla ja sunnuntaina haimme kisakatsomoihin (kellä vaalit, kellä lätkää) pizzaa Makaronitehtaan naapurista Classic Pizzasta. Melkein kaikki kesäravintolatkin ovat siis auki, tulkaa ihmiset syömään!

Ravintolauutisia muuten: Cafe Regatta otti valikoimiinsa jogurttijäätelön, tosi kiva lisä! Origossa on uutuutena kesällä "Onnellisia Burgereita" luomu- ja lähiaineksista. Pienen tauon jälkeen Casinon isossa salissakin on taas kohta ravintolatoimintaa, bistrotyyliin kuulemma. HSF eli pursiseuran ravintola on ollut remontissa, sali muuttuu, mutta muuttuuko menu? Paljon on taas Kirjatoukalla maisteltavaa!

Lisälukemista: Makaronitehtaalla viime toukokuussa, ja viime syyskuussa.

4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, ihania sanoja. Onnellisia Burgereita täytyy tulla maistamaan kesän aikana. Ja onnea uusien ideoiden toteutuksille!

    VastaaPoista
  2. Ahh, vad jag blir Hangö sjuk.... :-) Dottern ska igen jobba på Tellina i juli så jag kommer en sväng och lämnar av henne.
    Kollektiivijuttu on muuten tosi hyvä idea!!!! Seuraan innolla.

    Terkuin,
    Carina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanske vi ses när du kommer? Kiitos kollektiivi-kannustuksesta!

      Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"