8.9.2014

Kraah

Okei. Lisätään siihen eiliseen flunssaruokalistaan vielä kurkuma. Mä kokeilen i h a n  m i t ä  v a a n, että saan tämän taudin talttumaan.

Sekoitin siis edellispäivän kesäkurpitsakeittoon (liikaa) kurkumaa. Ja kuumaa vettä. Ei maistunut enää miltään, paitsi tietysti kurkumalta. Olo: edelleen kauhea.

Olen myös turvautunut kaneliin (ripottelin sitä Finrexin-kuppiin kun en muutakaan keksinyt) ja nuoleskellut sitruunanlohkoja kuumeisella kielelläni.

Hunajaa. Lusikalla purkista. Mulla on varmaan korvatulehduskin.

Kokonaisia valkosipulinkynsiä. Sinne samaan kaneli-Finrexin-kuppiin. Hei, who cares enää tässä vaiheessa.

En enää koskaan syö kurkkupastilleja. En enää koskaan syö varmaan mitään muuta kuin soseita, koska kitalakeni on kurkkupastillien raapima. En enää koskaan niistä, koska nenäni on... eikun siis pakkohan mun on.

Mä olen ihan rottamaisen vilustunut ja mulla alkaa palaa pinna! Tai palais, jos jaksais. Moikka.

Paku-Ville suositteli tiukkaa viinaa. Pitäiskö..?

Tämä postaus oli omistettu lukijallemme Tuikkikselle, joka rakastaa neuvoja ;)

12 kommenttia:

 1. Voi kauhistus sun tautia. Kokeile Propolis-nimisiä tippoja aina kun tuntuu siltä, että flunssa iskee. Ne saattavat auttaa. Saa luontaistuotekaupasta. Paranemisiin t Tytti

  VastaaPoista
 2. Minä suosittelen villasukkia, mustaherukkamehua ja pari päivää lepoa :)
  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan miten lepää yrittäjä ja kolmen lapsen äiti? Siinäpä kysymys :)

   Poista
 3. Ai oikein omistettu, no jopas. Minä neuvoisin, että käyt lukaisemassa Saapasjalan salongin puolelta, kun tein sen keittokirjapäivityksen, jonka lupasin. Voitkin sitten toivuttuasi suositella kolmea keittämyskirjaa sinäkin.

  VastaaPoista
 4. Tuikkis; kävin, jaoin ja kommentoin! Voisi tosiaan tällekin tontille noita laittaa. Kirjajuttuja siis. Kun kerran Kirjatoukaksi itseäni kutsun. Huomaatko: jo kaksi asiaa, joista mun on vaikea puhua (kirjoittaa), kirjat ja työt :)

  VastaaPoista
 5. Suosittelen litroittain Salvia-teetä pitkän haudutettuna ja mahdollisimman mielenkiiintoista ja pitkää kirjaa luettavaksi. Joko olet Tiklin lukenut?

  VastaaPoista
 6. Mulla ON salviaa! Kiitos vinkistä, tämä oli ihan uutta! Ja olipa mahtavaa löytää samalla tie sun blogiin, se kartta-tapetti on huikee! Tikliä en ole lukenut vielä, Herra Kamera ehti ensin. Mun pitää aina vähän antaa ajan kulua tuommoisten Suurten ja Paljon Puhuttujen kirjojen kohdalla... Muuten iskee vastarinta.

  VastaaPoista
 7. kyllä ottaisin jo viinaa!
  Yksi nainen puhuu aina viinasukista. Se tarkoittaa ettÄ villasukat kastellaan viinalla ja ne jalassa nukutaan. Jotkut muovipussit päälle ettei kaikki kastu. Hmmm...Mää en usko ulkoiseen tehoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuleekin ihan mahtavaa: Kun Herra Kamera palaa tänään keikoiltaan, löytää hän rakkaansa tuoksuvaisena vodkasukat jalassa vuoteesta, salviaa toisessa sieraimessa ja mustaherukanlehtiä toisessa, propolis-tippapöllyssä, mutta hei, PARANEMAAN PÄIN! :D

   Poista
 8. Salviateetä kurkkukipuun (juoda tai kurlata) itse vannon inkiväärille; tuoretta inkivääriä hautumaan keitettyy kuumaan veteen maustetaan lime-/sitruunamehulla, ruokosokerilla/hunajalla nautitaan kuumana. Inkivääri lämmittää, vahvistaa vastustuskykyä. Inkivääriä voi käyttää myös jauheena, mielestäni tuore inkivääri on maultaan parempi ja voimakkaampi....ja lepoa siihen mukaan :0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkiväärijuoma hunajalla höyryää juuri läppärin vieressä, kiitos!

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"