8.12.2014

Happy go luckyJotta näette, että asuu tässä talossa synkkämielisen Kirjatoukan lisäksi myös ihan tavallisia tai oikeastaan tavallista valoisampiakin ihmisiä, laskivat typykät teidät kurkistamaan huoneeseensa.

Meillähän on koko tämä vanhan peltitehtaan yläkerta yhtä avonaista tilaa, joten varsinaista omaa huonetta ei ole kellään. Mutta kattoparrun toinen puolisko, se pienempi, kuuluu tytöille. Järjestys on vaihdellut vuosien ja ikäkausien mukaan, nyt näin päin.

Tytöillä on vanhat rautasängyt vierekkäin. Tuossa mustassa olen minäkin nukkunut lapsuuteni. Ennen rivistössä oli vielä poikakin, mutta sitten alkoi sisustusmaku (pikkuveljen siisteystasosta puhumattakaan...) eriytyä sen verran, että jotain kaivattua omaa tilaa haettiin tällä tilanjaolla.

En tiedä kuka näiden tyttösten äiti lienee, sillä minähän en osaa edes nappia ommella, saati askarrella, koristella tai taiteilla yhtään mitään. Eilisten lahjapussukoiden lisäksi koko heidän huoneensa on yhtä värikästä unelmaa, toki joulumaustein, tähän aikaan vuodesta. Kuten huomaamme, sinänsä olemme samasta puusta veistettyjä, ettei varsinaisesti voi sanoa niin ajankohtaisen ja tyylikkään mustavalkoisuuden ulottuneen meidän tiilirotiskoomme asti, ei sitten sen mihinkään nurkkaankaan.

Ikkunalaudalla olevat rasiat on esikoinen hilettänyt kimalteleviksi ihan itse. Happy Lights -valopallot ovat Hangon Villa Hima-sisustusputiikista ja kermavaahdon tuoksuinen (totta!) kynttilä Hangon Foto Art Decosta. Korikassi suurella sydämellä on Mrs Jones Lifestyle Shopista ja Lucky Team -rannenauhat (ilmoitustaululla) teinihitti Ranskasta. Choose Happiness-tyynyt ovat H&M Homen vanhaa mallistoa. Pieniä (pölyisiä) japanilaishenkisiä Kimmidol-nukkeja he keräsivät pienempinä useita vuosia. Happy, heart, lucky... siinäpä muuten sisustuksessa tiivistyvät meidän tyttöjen luonteet. Kullanmuruja!

Lue lisää: Huonejärjestys toisin päin, vanhassa joulukotijutussa vuodelta 2011!

10 kommenttia:

 1. Ihanan iloinen ja elämänmakuinen huone! Täytyy näyttää kuvat mun teinineidille, joka on juuri vaihtamassa huonetta ja vähän sisustelua suunnitteilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna, kivaa kun pidit! Toivottavasti teinikin tykkää :)

   Poista
 2. Kyllä tuo ihanan boheemi tyyli on täälläkin tunnistettavissa!

  VastaaPoista
 3. Huomaa kyllä että tyttäret ovat perineet äitinsä esteettisyyden tajun! Niin, ja teilläkin asuu näköjään TFIOS-faneja... meillä esikoinen huokailee sitä edelleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, faneilla on kyseinen kirja sekä englanniksi että suomeksi, ja leffa dvd:nä tottakai myös :)

   Poista
 4. Ja jos muistelee vuosikymmenien takaista omaa teinihuonetta...hrrömm...ei pastelleista tietoakaan!
  Vinyylilevyjen kansia sinitarralla seinissä riveittäin...ja niitä omatekemiä musalehdistä leikattuja kuvia, puhekuplia ja itse sekoiteltuja tekstejä liimattuna paperialustastalle. Olihan sitä luovuutta ilmassa silloinkin...
  Stereoita kuunneltiin olohuoneessa, tanssittiin ja haaveiltiin...

  Kaunis huone ja rekvisiitta teidän tytöillä! Luovat äiti & tyttäret<3

  Nikadora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikadora, kuulostaa mahtavalta! Juuri yksi päivä haaveiltiin Herra Kameran kanssa hänen studionsa seinän peittämisestä vinyylien kansilla! Rakastan vinyylilevyjen kansia ja olutpullojen estetiikkaa vaikken levyjä (enää) kuuntelekaan, enkä juo olutta :)

   Poista
 5. Tuli noista nukeista ja joulukoristeista mieleen, että näin eilen Clas Ohlsonilla tämmöisiä: http://www.clasohlson.com/fi/Joulukuusenkoristeet/44-1128

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"