22.2.2015

NääsMää olin hei Tampereella! Ja hetken Salossakin, kuten tarkkasilmäiset lukijamme kenties kuvasarjasta huomasivatkin.

Mutta sitä ennen me olimme kyllä Sappeella. Se oli se hiihtoloman virallinen osuus, koska siihen sisältyivät lumi, sukset ja jallukaakao. Tai hiihtoloman ensimmäisen ja kaikkein kauneimman ja aurinkoisimman päivän me kyllä vietimme hinausauton kopissa ja hämeenlinnalaisessa autokaupassa.

Herra Kamera on lähtenyt laavulle makkaran kanssa, mutta eissenniiväliä. Parempia aikoja kuvia odotellessa voimme vilkaista Kirjatoukan silmin Mansen meininkejä. Tornihotellin 22. kerros oli jännä ja hiano, Kauppahallin Umamissa muikeet sussit ja Pork and More rento ja kelpo kuppila lihanystäville.

Sitten kulttuuririentoihin.

Meistä 4/5 pääsi Komediateatteriin katsomaan Kyllä isä osaa, vain minä jäin oven taakse rukoilemaan peruutuspaikkaa, jota ei koskaan tullut. Aika hyvin silti ruinattu, loppuunmyytyyn näytökseen. Terveisiä sille viiksekkäälle vahtimestarille, parhaasi teit!

Kotimatkalla kävimme Salon Veturitallissa katsomassa Nick Brandtin kehutun näyttelyn On this earth, a shadow falls, koska Helsingin Sanomat oli sanonut, että "tarjotkaa lapsillenne unohtumaton elämys."

Mutta kaikesta lisää sitten kunnon kuvilla. Seommoro! (Apua, miten tän murteen saa pois päältä??)

12 kommenttia:

 1. Te olette käyneet paikoissa, missä minä en ollenkaan vaikka keskusta-alueella tasaseen pyärin. Tornihotellissa en oo käynyt, enkä oikein ole halunnutkaan enkä edes taida aikoa, tuosta More pork-ravintolasta en ole kuullutkaan ja komediateatterissakaan en ole ikinään käynyt. Kauppahallin sushien ohi sentään olen kävellyt mutta en koskaan syönyt.
  Hassua.
  Ilmeisesti pyörimme samana päivänä pitkin ja poikin, ei sitten törmätty. Mekin olimme teatterissa ja jopa syömässä ulkona, joka meille vallan outoa elämän extraa, Mutta mukava juttu jos-toivottavasti- teillä oli mukavaa Tampereella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mehän pyörimme kuin puolukat pitkin Tamperetta, olisipa ollut huimaa törmätä! Minä olisin halunnut Amurin Työläismuseoon, mutta se oli kiinni... Kivaa oli kummiskin. (Kaupphalli on paras!)

   Poista
  2. Tämä korkean, hassunnäköisen hotellin ohi ajelimme joulukuussa, kun serkkuni halusi ajeluttaa meitä Nokialta Treelle, ja pyöräyttää samalla seightseeing-kierroksen meille sisaruksille =)
   Amurin ohikin vilahdettiin, en ehtinyt pyytää lähempää tuttavuutta...
   Tampere tarttuu!

   Nikadora

   Poista
  3. Hotelli ei oli (minun mielestäni) mikään kaunotar, mutta pidin sisustuksesta, huoneiden betonipinnoista yms. Tulossa vielä lisää juttua hotellista!

   Poista
 2. Moro vaan! Mansen kiali tarttuu akkia ja lujasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se todella tarttuu! Mutta ei se mitään, se on jotenkin hilpeäksi tekevää :)

   Poista
  2. Tampereen murre on kaikista murteista ehdottomasti humoristisin! Se ei lakkaa mua ikinä hymyilyttämästä.

   Juu Työläismeson pitävät kokonaan talviaikaan kiinni. Vähän tylsää, se kun on nimittäin aikas hyvä museo.

   Poista
 3. Kaunis kuvasarja, ja kaunis TYTÄR! Kuin suoraan Manhattanin kaduilta! (vaikken olekaan siellä käynyt) :)

  VastaaPoista
 4. Tulin muuten ajatelleeksi näin jälkikäteen, että moista kauneudenylistysviestiä ei ehkä olekaan kiva saada netissä nimettömänä. Paljastettakoon siis sen verran että olen kolmekymppinen perheenäiti joka tuli juuri sairaalasta kotiin tuoreen poikavauvan kanssa. Stalkkerivaaraa ei siis ole.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *VAUVA!!!* Onnea, en kestä! Ethän unohda haistella häntä jatkuvasti ensimmäisten viikkojen ajan? Se tuoksu... Iloisia kevätpäiviä sinne uuden perheenjäsenen kanssa ja kiitos esittäytymisestä. Ensimmäinen kommentti kyllä ilahdutti ihan sellaisenaankin :)

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä on nuuskittu ja ihmetelty, uusi pieni ihminen jaksaa aina hämmästyttää suloisuudellaan, avuttomuudellaan ja toisaalta kuitenkin sillä miten hän osaa jo valmiiksi ruumiillisuuden perusjutut. <3

   Poista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"