28.7.2016

Oikaisuvaatimus


Kirjatoukan mutsi lähetti oikaisuvaatimuksen vimma-postaukseeni.

Edesmennyt sukulainen olikin (eläessään) sanonut että kesä on ohi kun horsma on kukkinut (eikä kun horsma kukkii) ja horsma kukkii kauan. Olen siis elänyt vuosia turhaan kauhu kurkussa tienvieriä kytäten ja lyhyttä kesää sureskellen.

Mutta nyt voimme kaikki lopettaa panikoimisen. Vielä on kesää jäljellä, sommartiden hej hej!!!

(Olisin tosin voinut vaikka vannoa, että tänään sataa, ja kovaa sataakin. Meidän torvisoittokunnallamme on nimittäin liput varattuna illaksi Raaseporin kesäteatteriin. )

Kuvat alkuviikolta Hangon Vedagrundetin rannalta.
Hanko Plage -kori: Nest Factory
Raidallinen pyyhe: Langø Home

9 kommenttia:

 1. Hei!
  Ihania kuvia. Lisää näitä...

  Tiina A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on Herra Kameran kamera pullollaan, kunhan saadaan sumaa purettua... :)

   Poista
 2. Mietinkin juuri tätä, kun luin postauksen. Olen ollut aina siinä uskossa. että kesä kestää niin kauan kuin horsma kukkii. Ja joka vuosi totean, että kesä kestää vieläkin pidempään! Ja se horsman kukinnan jälkeen jatkuva kesä on sitä parasta kesää :)

  Riitta

  VastaaPoista
 3. Mietinkin juuri tätä, kun luin postauksen. Olen ollut aina siinä uskossa. että kesä kestää niin kauan kuin horsma kukkii. Ja joka vuosi totean, että kesä kestää vieläkin pidempään! Ja se horsman kukinnan jälkeen jatkuva kesä on sitä parasta kesää :)

  Riitta

  VastaaPoista
 4. Käytihin mumman mökillä kattohuopaa hakemas. Horsma kukkkii ja paluumatkallakin mones paikkaa. Nou hätä - kesä vaan jatkuu.
  t. Elenna

  VastaaPoista

"Talk to me Harry Winston, tell me all about it!"